Heroes Slaget

Alternativa namn: Chaos Rage

spel Slaget Heroes: på spåren myter.

Asagudar i panik - redan sett de första tecknen på förutsägelser om Ragnarök. När man kallad död Veshchunov völvan, och hon berättade den fruktansvärda bilden av döden av gudarna och världen, som kommer att börja med ett dopp i mörkret när den lömska vargen Fenrisulven zaglotnet solen. Gudarna i förtvivlan, ringer hjältar och legendariska slaget på sin sida, men spelet Slaget Heroes distribuerar dessa epokgörande händelser i färger och dynamik.

Razrabatyvala webbläsare MMORPG produkt BBG studio för fans av tur-baserade strategi och nordiska episka myter. Leksak kvar den ursprungliga, attraktiv, trots att den är gjord i ett tvådimensionellt plan.

Otsenit all charm fantastiska leksaker Kan någon som har beslutat att spela i Battle of the Heroes, eftersom den är tillgänglig gratis. Du måste kämpa sida vid sida med Oden, Loke, Thor och de andra gudarna till Asgård, och kommer att införa till världen av gudarna – Skuld.

 

 

Val av sin herre.

Pered du verkar färgrik, okänd, en fantastisk värld där naturligt att använda magi, träffa the Titans, otroligt monster och en stor drake, som hjälper i kampen för att vinna. Du kommer att vara hemma bland gudarna, om du spelar spelet Slaget Heroes.

Först och främst måste vi bestämma vem som kommer att vara din Herre, och vad det kommer att bli sex. Undersök kvaliteten på de sökande, och gå med dem på jobbet. Liksom den valda hjälte en av klasserna kan inte vara unikt, eftersom vi kan se en positiv ögonblick – ingen anledning att vara distraherad av något som inte accepterar några fördelar.

  • Warrior fungerar som en tank - rör sig oförskräckt framåt på fienden, redo att riva sönder. Han är säker, självsäker och vilt, och en känsla av överlägsenhet ger honom ett tillförlitligt skydd, den mäktiga kraft och träffpoäng, vilket är tillräckligt för en snabb och effektiv attacker.
  • Assassin föredrar list, stealth, smidighet och precision av en snabb attack. Hans manipulation svår att upptäcka – han tyst smyger sig att leverera en dödlig skott.
  • Mag använder inte vanliga vapen, eftersom hans arsenal är tillräckligt trollformler för att förstöra flera fiender samtidigt som den är på avstånd från dem. Han har mer makt och ständigt förbättra den.  

Er Herre kommer att utvecklas, förbättra sina färdigheter i strid och uppdrag. Samla erfarenhet och förvärva nya färdigheter du kan, om du inte skygga jobb. Också obligatoriskt är också en liten, och du bestämmer hur mycket du behöver dem just nu. Och om du går med i guilden, från det också kommer att göra jobbet. Genom att omfamna genomförandet av olika uppdrag, kommer du att förbättra kvaliteten på Herren, och att bättre kunna visa sig i fallet. Men det första som måste passera alla spelare, denna strid Heroes registrering.

 

 

Beväpnad med ett svärd och magi.

Odnomu på fältet inte stå emot fiendens armé, och du behöver assistenter, som är lätta att hyra i tavernan, efter att ha analyserat sina talanger. Nu är du redo för utmaningen, har mött fienden, flytta runt på kartan iPlayer Slaget Heroes.

Ordna tecken i enlighet med sina färdigheter. Observera att anlitade soldater kommer automatiskt att använda sina kunskaper i motsats till Herren, som kan välja mellan sina talanger som mer i linje med den nuvarande situationen. När nivån av hjälten kommer att stiga, kommer utbudet av talang också öka, och om du samlar en hel del ilska, kan du använda denna formel som en uppmaning om hjälp av draken.

V Chaos Rage Arena tillhandahålls för enkel och massa underhållning slagsmål och PvP strid, varefter vinnaren erhåller värdefulla belöningar.

 

Spelar också