Ceiron Wars

Alternativa namn: Ceiron Wars

Ceiron Wars & nbsp; Online & ndash; gratis webbläsare rollspel strategispel. Det är helt fantastiskt värld fylld med saftiga innehåll och Pestryaev mångfald. Projektet & ndash; är inte bara en teknisk mästerverk och en demonstration av hög estetik, är det också ovanligt i sitt väsen är en legend som är grunden för en spännande intrig. Historia Ceiron krig & nbsp; på nätet kommer att berätta om den stora kriget, som med skrämmande snabbhet spridas över hela varje hörn av den magiska universum. Två stora imperiet kan inte lugna ner, och i sitt motstånd mot engagera fler och fler små stater. Spelaren väljer en av de stridande parterna att ta itu med nationen för den skull göra under spelets gång bäst. Du kommer att fyllas med & nbsp; oförglömliga intryck sätt som du brukar börja officer. Men det är inte långt borta när du känner igen en hjälte & nbsp; och krossade härlighet ändarna av osedda landet. Fortsätt Ceiron Wars & nbsp; & nbsp; Spela nu för att bevisa för alla runt omkring dig som en begåvad militär befälhavare!

För spel passa olika operativsystem. Spelet stöder Tseyron Wars & nbsp; Windows , Linux , Apple Mac . Det viktigaste är att ha tillgång till Internet och installeras på din dator Adobe Flash . Du behöver inte slösa tid på att försöka installera något. Enkel Ceiron krig & nbsp; registrering gör att du kan komma in i spelet när som helst och från vilken dator som helst. Öppna konto kan du hemma, på jobbet eller på en fest. Konto skapas på följande sätt: ange din e-postadress, lösenord och lösenordet upprepas. Ytterligare fält fylls bara om ditt samtycke. Efter avslutad registreringsprocessen, kommer du få nyheter från skaparna, som i motsvarande plats är markerad som standard, och du kommer automatiskt att ta ut abonnemang. Håll också i minnet att trycka på & laquo; Registrera dig & raquo; Du samtycker till antagandet av regler.

Start spela Ceiron Wars , befinner du dig runt den otroliga variation. Få minst, till exempel den fantastiska land befolkat av olika folkslag. Där träffade han och Pirokantsy och Galents och ASNA, och turkar och Nippontsy, och Norge, och Asnardakiytsy och Firokantsy och uigurer, och Arabien och tibetanerna och Altai, och drönare, och latin och många andra. Det finns tre stora förbunden. Nämligen Atiyskaya federationen, Federation of Fara Botten och Federation of Southern Soriena. Dessutom befolkningen och olika religiösa åsikter. Ljus Strålkastare-Uni, Annan verklighet, shamanism, den sanne Guden & ndash; Detta är inte en fullständig lista över bekände av de stora enorma världsreligionerna. Det skulle vara bra på denna förgrenings utsikt slutade, så nej! Restless invånare Tseyrona spreds även olika filosofier, dyrkan idéer motsatta strömmar. Här är några av dem: Semazhenizm, för den perfekta balansen, Vargarnas pakt, ett tecken på styrka, cultists, Heavenly Legion, och andra. Tja, som ni alla här? Tristess är inte exakt kommer att dö!

Så, vad gör du det i denna extraordinära världen, inte bara för att överleva, men också för att lyckas? & Nbsp; Du behöver inte vänta tills de blir ett offer. Känn dig fri att gå på offensiven, samla sin egen avskildhet, med hjälp av en retro-futuristisk teknik, podyschu pålitliga bundsförvanter, ständigt förbättra sina kunskaper krigsherre. Det kommer att bli mycket bra, om du kommer att hjälpa satelliten, men hans förtroende och placeringen av den första att vinna. Ceiron Wars spel skickar dig till en satellit tecken:

- Selina & ndash; pirokanskaya vacker kvinna som har oemotståndliga utseende och sinne,

- Bogdan & ndash; en examen från Temple of Culture. Redan som barn lämnas utan föräldrar. Hans öde är inte bortskämda, och det är inte förvånande att över tiden, blev han ett fan av våldsam Heavenly Legion,

- Eva & ndash; Att leva livet på en vandrande jungfru från en adlig familj. Bakom det sträcker spår av brott, men alla Eve inte vill bosätta sig.

- YAVUZALP & ndash; perfekt krigare med en stark karaktär och en stål slutare. Det var inte bara i hans liv, men alla problem han fick utstå med värdighet. Men hans kyla och grymhet är ofta obegripliga för andra.

Under spelet spelaren kommer stykatsya med representanter från olika raser. I spelet finns representanter för de högre raserna, men de kan inte se. Få tecken pekar på deras existens, men frågan om erkännande av detta faktum är fortfarande öppen. Andra racet & ndash; senior varelser. Den utvecklades typer av varelser som lever över hela kontinenten. Det tredje loppet & ndash; yngre huvudsak en art med dåligt utvecklad kultur. De inte & nbsp; i ett tillstånd som organiserar och kommunicerar med varandra. Får du tillsammans med denna brokiga skara & ndash; tiden utvisa, viktigast & ndash; förtroende.

Och slutligen, hur kunde jag inte nämna den magnifika strider förekommer nästan hela tiden. Spelare har sådana slagfält som altare Mini, Crystal Caves, White Pass, Skadzhersky skog, lava bro Basnaksky Falls, Border Galenski Tower Tavern. Framåt! Besök dessa byar för att se med egna ögon att protokollet tillbringade det verkligen minnesvärd!

& nbsp;

Det återstår bara att önska er lycka till och njuta av spelet!

 

Spelar också