Castlot

Alternativa namn: Castlot

Game Kastlot & ndash; rollspel ett fantastiskt spel med strategi element som kan överföra dig till den antika världen av 6: e århundradet. Du kommer att kunna uppleva i sin egen hud, vad som var på den brutala anglosaxiska krig. Liksom de styrande i de senaste åren, kommer du behöver för att bygga och stärka sin stad. I början av din mandatperiod gapande tomrum, utan att blåsa liv i en liten stad, bygga upp sin infrastruktur och fylld med bullriga invånare och ndash; Detta är din kallelse. Att veta att en tillförlitlig fästning väggar skyddar & nbsp; Du kan känna dig säker i detta blodiga krig. Spela Castlot & ndash; medel för försvar mot formidabla fiender och utföra svindlande misshandel för att fånga. Sitta och vänta passivt tills huvudet kommer att falla ner olycka absolut inte värt det. Det är bättre att försöka förutse dem och förbereda ordentligt. Kontrollera att stadens ekonomi var på en lämplig nivå, reserveras genom olika typer av resurser och ta befälet över en stark, vältränad armé.

För att uppleva de medeltida äventyr, att registrera i spelet Castlot . & Nbsp; Du kan snabbt komma in i spännande värld utan rädsla att eventuella problem stoppa dig. Spel Castlot är inte nyckfull till systemkraven, de är verkligen minimal:

 • Operativsystem Windows
 • Alla webbläsare
 • Blixt spelaren
 • Kortet

Och hon Castlot registrering är tidskrävande. Den bör endast ange följande information:

  1. login
  2. lösenord
  3. E-post

Genom att trycka & laquo; Registrera dig & raquo; medan godkännande av spelreglerna.

För att förstå de viktigaste punkterna geymleya hjälpa starta jobbet. Uppfylla sitt första uppdrag, får du lite erfarenhet. Då kommer du att kunna avgöra om du bara de grundläggande instruktioner eller ta mer och mer. På grund av den ökade första titel och den andra direkt nytta. Under utförandet av ytterligare uppdrag belöna dig få värdefulla resurser som gärna kommer att finna användning i förfina sin fästning.

Tänk vad som skulle vilja se sina ägodelar. Han byggde huvudbyggnaden & ndash; Senaten kan placera på dess territorium militära anläggningar, bostadshus och andra byggnader. Stugor invånare bör utrustas ordentligt. Försök att placera personer med komfort. När allt kommer omkring, människor & ndash; Din huvudsakliga rikedom. Utan arbetarna och soldaterna du inte kunnat uppnå i denna farliga värld. Tjäna respekt för sina undersåtar, och de kommer att berätta hängivenhet.

De viktigaste resurser som erbjuder Castlot online-spel:

 • korn
 • träd
 • järn
 • sten

Det finns också guld och den här typen av spelets valuta, som trolldryck och Diamonds . För att säkerställa ett flöde av spannmål, trä, järn och sten, bör bygga anläggningar som är specialiserade i sin produktion. För att göra detta, men måste du först ta ett visst område. För att vinna sådana nödvändiga och laquo; torg & raquo; på den nordvästra sidan, ska skickas till pennan ordentligt med det avsedda ändamålet. Extrahera byggnaden kommer att ge en permanent inkomst, och den här gången kommer du att kunna göra ett uppdrag att få guldet. Naturligtvis är det i vissa fall nödvändigt att göra en elementär rån än ingenting puckelrygg. Låt ditt samvete inte plåga. När allt kommer omkring, om du inte kommer att göra det, det betyder inte att konkurrenterna inte är eftertraktade bit av kakan och du kommer att skonas. När det gäller låtsaspengar, kan du få en trolldryck med konventionella metoder, men diamanter är endast tillgänglig för riktiga. Inte snåla på förvärvet inga diamanter har tugovato.

Spela en omgång Castlot är mycket enklare om din utbildning på rätt nivå. Regelbundet besöka Avalon, hem för den utbildning som krävs. Den spelare som perfekt behärskar vetenskapen, leder sin armé kan ibland vinna över en stark motståndare, men inte denna kunniga.

Glöm inte en anständig ammunition. Armor köpa i affären eller tjänat på arenan, men för förvärv av vapen är nödvändigt att vända sig till en erfaren herre, besöker sin smedja. PvP systemet är fortfarande använda kartor, vilket är ett mycket kraftfullt vapen. Kort är tillgängliga för dig färdigheter, talanger och bekämpa element. Missa inte chansen att dra nytta av dessa fördelar.

Liksom många webbläsare projekt Castlot kan spela en roll i ligan. League & ndash; en sammanslutning av flera dussin spelare under ledning av en chef. Du har möjlighet att ansluta till ett befintligt ligan eller skapa din egen.

Ett intuitivt gränssnitt, en intressant tomt, spelare har möjlighet att utveckla spelet för att besöka webbplatsen ofta. Det kan bli din favorit dagliga tidsfördriv. Prova och se själv hur beroendeframkallande spelet är utmärkt. Det återstår att önska er stordåd!

 

Spelar också