Castlevania: Lords of Shadow

Alternativa namn: Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow pc - stora projekt, en genre som kännetecknas som en slasher. Spelutvecklare som blev känd företag MercurySteam, och frisläppandet av projektet har åtagit sig inte mindre berömda Konami. Som en berömd speldesigner Hideo Kojima har också deltagit i skapandet av detta mästerverk förblir tvivel - spelet är verkligen något värt att se. Dessförinnan var spelet bara tillgängliga för PlayStation och X-BOX, men inte så länge sedan, spelare världen firade denna betydelsefulla händelse - släpptes Castlevania: Lords of Shadow PC-versionen.

Detta spel är ett slags återupplivande av projektet Castelvania, känd under sin tid i alla hörn av världen, som för ett ögonblick mer än 27 år! Utvecklare lyckades göra ett mirakel - en anständig spel RPG, gjort i 2D, kunde de göra den perfekta slasher, som redan har uppmärksammats av miljontals spelare världen över och har fått lysande recensioner från kritiker söt.

Fortsätter vår Castlevania: Lords of Shadow översyn, bör det noteras att, precis som i det tidigare projektet, startar den åtgärd här i början av medeltiden. Från allra första början av spelet påminde kända berättelse utbyter blod krig mellan Belmont-klanen och den legendariska Dracula. Huvudpersonen i spelet - Gabriel Belmont. Som framgår Castlevania: Lords of Shadow tomt, Gabriel klarar inte bara en önskan att befria landet av mörka krafter vampyrer för att förstöra Dracula göra sina personliga motiv. Enligt legenden var det ansvarig för döden av Dracula Lady Belmont, och nu Gabriel längtar att hämnas hennes död, smältande hoppas att återvända från de döda älskade.

Många spelare deklarerar enhälligt att, i Castlevania: Lords of Shadow play är intressant på grund av perfekt utvecklat system för att hålla nära och avlägsna strider. Denna aspekt av varumärket och spelets utvecklare, kallar slagsmål en av de viktigaste höjdpunkterna i den uppdaterade utkast.

Separat, några ord, jag skulle säga om perfekt balanserad spelprojekt. Tack vare intelligenta uppdrag och kvalitativt utföra trick spelet blir helt enkelt spektakulära åtgärder. Framme väntar ett stort antal matcher med ledare och chefer (och idag deras varken mer eller mindre än ett tjugotal). När du lyckas Castlevania: Lords of Shadow ladda ner, måste du träffa de jätte is titanerna och otroliga storlek vampyrer, odöda och orcher - i ett ord, bara inte har tid att bli uttråkad!

Och, naturligtvis, som i alla andra spel av denna genre, måste du utveckla sin karaktär och förbättra sina kämpar färdigheter och skydd, förbättra vapen och utveckla sina egna unika strategier för krigföring.

För att fastställa sanningshalten i det ovanstående, kan du se till Castlevania: Lords of Shadow video trailer, då kommer du vill prova dig själv i det här spelet!

 

Spelar också