Fight Club

Alternativa namn: Combat

Fight Club Online & ndash; webbaserat multiplayer online spel, gratis, är en sann fenomen inom spelbranschen i CIS. När utvecklare har släppt det här spelet, omedelbart blev det ett riktmärke för jämförelse av andra liknande spelprodukter under en lång tid. Och, förmodligen, många redan vet att en sådan standard i spelvärlden online-spelet Fight Club och återstår till denna dag. Det är med tanke på att antalet spel är en exakt kopia av det här spelet växer för varje dag, men vad som inte skulle ha gjort herkules ansträngningar utvecklare, deras skapande fortfarande inte kan konkurrera med Fight Club. Spela spelet Fight Club på nätet kan varje spelare som har tillgång till Internet, ingen ålder eller geografiska begränsningar. Detta gör spelet mycket populär inte bara i OSS, utan även i hela världen.

Registrera dig i spelet Fight Club tar inte mycket av din tid, allt du behöver göra & ndash; ange ditt konto e-postadress och säkerhetslösenord för att komma åt kontot. Efter att din e-postadress kommer att få ett brev som bekräftar att registreringen är klar Fight Club.

Game Fight Club på nätet öppnas innan du en värld full av kamp och konkurrens, där den berusande seger och nederlag humör. Tomten har nästan ingen lek, och allt som händer i spelet & ndash; Våldsamma strider mellan karaktärerna i fantasy: tappra krigare och vet en hel del om den magiska trollkarlar.

Systemet med klasser i spelet inte innehåller något överflödig. Du kan välja en av tre inriktningar din hjälte & ndash; den vise trollkarl, en mäktig krigare eller predpriimchivovogo köpman. Fight Club online-spel där du kan utveckla din karaktär som du vill ha det själva.

I själva verket är utvecklingen av din karaktär skiljer sig inte mycket från att pumpa in många sådana onlinespel. Har du glasögon förbättra kompetensen hos karaktären, som kommer att vara tillgängliga för distribution när nivån av ditt spel skyddsling. Av de stora tillgängliga är fyra typer av egenskaper som påverkar hur man beter sig i strid, din hjälte: uthållighet, smidighet, styrka och intuition. Utöver dessa parametrar suschestvuyutesche särdrag kallas elit.

Agility & ndash; Det är vad som gör dig undvika de krossande slag på din motståndare och på många sätt & ndash; löfte att överleva i strid.

Kraften i direkt inverkan på din styrka och avgör hur mycket fysiska attacker kommer att orsaka din hjälte. Hon påverkar också vilken typ av rustningar och vapen kommer att kunna bära din skyddsling.

Intuition & ndash; förmågan att förutse handlingen före sin rival, och det är i spelet Fight Club är en anmärkningsvärd fördel. Tja, uthållighet & ndash; kollichestva ett mått på ditt liv och ett mått på hur stor kan vara din ryggsäck med utrustningen.

När du når den fjärde nivån, kommer du att kunna studera intelligens, sjunde & ndash; Det kommer att kunna pumpa visdom, den tionde & ndash; Andlighet. Den trettonde nivå kommer att ha sådana egenskaper som kommer, på sextonde & ndash; frihet, och nittonde dina perosnazhu öppna sådan parameter som gudomlighet. Vid första anblicken kan det tyckas att spela spelet online Fight Club är mycket enkel och inte intressant, men alla dessa illusioner omedelbart skingras så snart du börjar spela.

Den ursprungliga systemet av striderna som används i spelet Fight Club, har utvecklarna använt en hel del online-leksak och hon har vid upprepade tillfällen visat att rätta kan anses vara en av de bästa någonsin uppfunnits i den inhemska och utländska igroproma.

Spelet är en kamp steg för steg så fort du har rätt att göra ett drag, måste du välja den del av kroppen för att attackera och det område på kroppen som kommer att försvara. Det finns fyra grundläggande områden: midjan, kropp, ben och huvud. Enheten kan också läggas på varje par av område som du vill skydda.

Striderna varierar också med typ av användning av våld. De kan vara rent fysiska, magiska, eller grupp. För nybörjare finns det speciell typ av striderna, vilket gör dem så fort som möjligt för att förstå allt det kloka i spelet.

& nbsp;
 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar