Borderlands 2

Alternativa namn: Borderlands 2

Processor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2. 4 GHz

RAM: 2 GB

Grafikkort: GeForce 8500/Radeon HD 2600

Diskutrymme: 13 GB

Borderlands 2 - fortsättning på den populära första person shooter med stora möjligheter i utvecklingen av karaktär med många modifierbara parametrar. Det är dess skillnad från andra skyttar och gjort spelet så populärt som ledde till anpassning av spelet för en rad olika plattformar, konsoler, datorer, var också utsläppt version av Borderlands 2 för Mac OS.

Handling

Game Borderlands 2 tar oss in i en värld där händelserna ägde rum den första delen, bara fem år senare. Lagrings hemligheter avslöjas. Vissa äventyrare vid namn Handsome Jack har avsatt hela äran för Warehouse team av jägare, i spåren av allmän tillbedjan, kunde han ta makten i Hyperion Corporation och samtidigt förklara sig den nya diktator Pandora. Större förändringar började nyligen linjal, att förlita sig på kraft mäktiga företag. För det första, bestämde han sig för att bli av laglöshet, roten som var de första kolonisatörerna av Pandora, och ett annat sätt att bli av med dem, utan att förstöra varenda en, kunde han inte komma. Borderlands 2 mac - visar hur mycket kan vara hänsynslöst industrisamhället, som leds av en galning, en liten grupp oliktänkande. Denna situation och den djärva men hänsynslös diktator närmaste planer är inte nöjda med hjälten i Pandora laget sökande Arkiv, vars meriter var så skamlöst disponeras nybakat reformator. Men diktatorn sover fyra och förbittrad hjälte faller i en planet tåg vrak Den anpassade. Med detta och börja din resa genom världen Borderlands 2 för Mac OS. Du av en tillfällighet, har blivit en av de mycket tillfällig persontåg som spårade ur på order Beau Jack. Det första du ser, kommer till sig själv, är detta en rolig robot som gräver graven, en hundra säker på att huvudpersonen redan har gått till nedan. Efter en kort förklaring kommer du till den skyddsängel, som kommer att berätta om ditt uppdrag och vad exakt du är avsedd att stoppa Handsome Jack och inte ge den för att tillbringa sin folkmord. Förresten, alla fyra huvudpersonerna från den första stora delen överlevde också, men ta del i ditt uppdrag, kommer de inte, och ibland kommer du att stöta på hela spelet, som mindre tecken.

Spel

Gameplay Spelet Borderlands 2 är helt och hållet tagit över från den första delen. Framför oss är samma första-person shooter med en utökad förebild. Innan spelet kan du välja en av fyra unika karaktärer (om du har installerat tillägget kommer att lägga till ytterligare två tecken) har sina egna styrkor och svagheter, specialkunskaper, ökade priser för att använda en viss typ av vapen. Åtskillnad av typ av vapen hindrar inte att alla typer av slitage dig. Välja din arsenal, du går på jakt efter jobb som kan erhållas från några av de tecken eller de särskilda styrelser. Utförande av varje uppgift kommer att ge vissa bonusar i form av pengar, erfarenhet, föremål eller Eris, en sällsynt kristall behövs för att förbättra vapen eller färdigheter. Bortsett från den unika spelmekanik och Borderlands 2 behållit sin visuella funktion grafisk tecknad stil.

 

Spelar också