Blatsk Bullet

Alternativa namn: Svart Bullet, svart Bullet

Game Black Bullet från soldat till marskalken.

Game Black Bullet kommer att tilltala alla älskare av vapen taktiskt genomtänkt striderna och överlevnad i en skur av kulor. Multiplayer shooter körs direkt i webbläsaren och kräver inte nedladdningar klientprogramvara, trots detta är det mycket vackra, väl spåras grafik och bra specialeffekter.

spelare ser händelsen i den första personen, ger det verklighet vad som händer på datorskärmen, och en stor röst alla åtgärder och skott verkligen ger den virtuella världen. Som sådan finns det ingen tomt i detta spel, är allt enkelt välja – sidan av konflikten, och när du är redo att bekämpa dop. Spellägen Black Bullet Fem börjar spelet med lite träning, där oerfarna användare kommer att bekanta utvecklare med förvaltningen av huvudpersonen och menyfunktionerna, ytterligare urval av åtgärder som finns tillgängliga för spelare, kan han:

  • Vstupit alliansen och arbetslaget strid i kampen mellan olika fraktioner;
  • Pouchastvovat i stormen, försöker befria de strategiskt viktiga objekt av fiendens styrkor,
  • Samostoyatelno att komma in på slagfältet i fritt läge och få stridserfarenhet för att förstöra fienden,
  • Rezhim tävling innebär något som en blod sport, finns på alla nivåer.
  • Varje dag öppnar stege läge där spelare kan ansluta sig till kampen mot betyg.

Spela spelet Black Bullet verklig utmaning för spänningen asylsökande, kommer deras karaktär börjar sin väg som en enkel soldat med lägsta prestanda och redskap, och kan avsluta fullt beväpnade med det frodigt av marskalken till en hundradel nivå utjämning.

 

 

Funktioner Black Bullet.

Spelet är mycket populärt, trots att kom ut för inte så länge sedan. På väg att bli en modig krigare för mer än 100 miljoner användare, vilket gör spelet mycket mer intressant, eftersom du kan förena och slåss med riktiga människor, inte robotar föreskrivna författare. För att delta i Black Bullet registrering är ett nödvändigt förfarande, men det tar inte mer än en minut. Denna process är nödvändig för att uppnå alla de bedrifter och sparat spelaren vid varje ingång.

Förutom en mängd olika spellägen och det finns ett stort antal slagfält, deras mer än trettio. Varje kort kräver att spelaren eller laget med olika taktiker, någonstans bättre att bakhåll fienden och locka honom till en dödlig fälla. På en annan karta, är den mest korrekta strategin för att gömma sig i ögonen med prickskyttegevär, och den första att förstöra de flesta fiender gömställe, sedan att gå in i en öppen strid, byta tyst vapen på snabb - bränning pistol. Platser skiljer sig mycket från varandra, det finns ett öppet område, övergivna lagerlokaler och slutna beständighet med trånga passager, där en grupp inte passar.

För att tjäna spel pengar och erfarenhet på flera sätt, i Svarta Bullet att spela ensam eller med vänner genom att helt enkelt välja kortläget och strid, och du kan utföra uppgifter från utvecklarna, både planerade och tidsbegränsade, för sina prestationer av spelarna ta emot priser , spel verktyg, premium utrustning och kraftfulla vapen.

Förresten, är iPlayer Black Bullet val av vapen mycket olika, olika märken av vapen, sniper och gevär, maskingevär med varierande destruktiv kraft och antalet omgångar i buren, granater. Till alla skjutvapen behöver ammunition, inte knivar inte behöver kulor, och inte skapar buller, så de har i den arsenal bör inte förbises.

 

Spelar också