Berserk Online

Alternativa namn: Berserk

Berserk Online Game & ndash; dator version av styrelsen ryska kortspel. Stegvis TCG Berserk nätet kräver spelare till strategiskt tänkande och skicklighet. Skickligt spåras fantasi kort kommer att förvåna din fantasi och fascinerande process helt hålla din uppmärksamhet från de allra första minuterna.

Berserk Onlinespel är möjlig även med låg effekt dator. Lyckligtvis spel beskattning på systemkraven:
- Systemet med en Windows 2000 / XP / Vista,
- 256 MB RAM,
- & nbsp; Processor: Celeron 400, Intel Pentium 400, AMD Sempron,
- Att ansluta till Internet (låg bandbredd).

spela spelet online Berserk du kan ladda ner spelet klienten och passerade registreringsprocessen. & Nbsp; Gå med i spelet Berserk Online är som följer:
1) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; införa e-post,
2) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; att uppfinna ett lösenord,
3) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Vi introducerar ett smeknamn,
4) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Ange golvet,
5) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; sätta en check som du håller med användaravtalet.

Efter Berserk OnLAN registreringen gått med start rookie får en kortlek med 30 kort. Berserk Online Spelet är uppdelat i faser (flyttar spelare). Spelarna turas om. Korten har egenskaper som att köra bil, flyga, handling, attack liv.

Motion & ndash; är ett förskjutnings för cellerna, vilka är åtskilda av en konventionell slagfältet. Rörelseriktning kan vara uppåt, nedåt eller höger till vänster. Diagonal förflyttning är inte möjlig. Du kan inte heller ändra platsen kortet.
Flygningen & ndash; har kort som flyttas in i öppningen efter ytterligare zon. De är orörliga, men kan anfalla på någon.
Åtgärd & ndash; Denna användning av kortet under din tur. Efter det är det redan stängd och kommer inte att vara tillgängliga under den här kursen.
Attack tillfogar sår i huvudsak fiende om denne inte har respektive skydd.
Varje kort har ett visst antal liv. När deras användning måste komma ut på slagfältet till kyrkogården.

Strids rivaler kommer att pågå så länge som inte alla varelser förgås en av spelarna. När du attackerar, kan du ta en träff för att utse försvarare eller använd den plötsliga åtgärden.

Berserk Online spel kräver ordna korten på slagfältet i tre rader. Varv 1 & ndash; är krigare, avsedda att inte missa fienden i ryggen, 2: a raden bildar svaga skyttar och varelser som kan slå igenom serien, och i 3: e raden placeras varierade bågskyttar och guider. Slagfältet, där huvudsaken i spelet, är ett av de spel zoner. Men det finns områden, som ett däck, ytterligare ett område och redan nämnda kyrkogården. I däck är de kort som du inte har för att bilda en & nbsp; lösgöring för en viss strid. Förresten, står för ett varv 15 kort, medan resten förblir oanvända. Den omfattar den ytterligare terräng och flygande varelser. Väl Cemetery & ndash; husrum döda kort.

Berserk Online Registration utfärdas till dig bara ett nödvändigt minimum av kort. Men bara begränsade dem permanent omöjligt. En metod för att skaffa nya kartor & ndash; köpa boosters (set bestående av 7 slumpmässiga kort). För detta ändamål behöver du spelets valuta & ndash; oz. Köp ounce burk på riktigt använder Webmoney, Yandex. Pengar, bankkort eller på annat sätt tillgängliga.
För att spela spelet Berserk Online är intressant med en motståndare vars styrkor är ungefär lika med din. För att göra detta, det finns ett omfattande system nivåer av karaktärerna. Ökar din nivå genom att höja duell betyg. Ju fler bra spelare du vinner, desto högre betyg. Sann till spelet nivån påverkas inte. Därför utjämning är upp till dig, finns det inget behov för detta.

Om du är en spelande man kommer fördelarna med spelet inte utgör din uppmärksamhet. Gå med i spännande värld av kort och delta i en mängd olika uppdrag, klankrig och turneringar. Närvaron av cirka 900 i spelet monster blir för dig en trevlig överraskning. När allt kommer omkring, liksom, när valet är obegränsad! Få till spelet har just nu och kom ihåg att utvecklingen av händelserna i första hand beror på dig!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar