Battlemons

Alternativa namn: Battlemons

Spelet Battlemons - är ett webbläsarbaserat spel gratis utvecklat det tyska företaget Crenetic GmbH. Spelare växa barn monster, för att finslipa sina färdigheter och och sedan skicka dem i kampen mot [2 ] andra monster av de stora landvinningar , och utmärkelser i spelet Monstrous slaget.
För att spela spelet Battlemons kommer att vara kul, eftersom du kommer att vara i Cartoon världen, där de bor monster med [ 1] mänskliga egenskaper. Tycker du om att organisera slagsmål mellan monster tända sova monster och vårda barn!

Innan du spelar Battlemons, se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Battlemons registreringen tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; Play för fri och raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ge ett namn till din karaktär,

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ett säkert lösenord, och upprepa det,

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange en giltig e-post,

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj & laquo; in och raquo;.

Horde mystiska varelser , Det sista astronauter förväntas hitta [ 1] i miljön djungel planeten. Battlemons på nätet kommer att introducera dig till nice vid första anblicken, & nbsp; baby djur som visade verkliga stridsfordon . Även monster fred med avseende på människor , men de kan för att bli en hård [1 ] kämpar i strid , där de uppfyller , en annan medlem i sitt slag i spelet Battlemons . Battlemons spela kommer att bli intressant, eftersom du kan tämja och utbilda Monster .
Game Battlemons erbjuder spelaren att ta på sig rollen som coach Monster och för att starta spelet med ägg från vilka kommer nästa monstriki . Varje arter zveryushek har sina egna unika egenskaper. Liten proffsboxare , är inte alltför till exempel är svårt att växa - det helt enkelt måste mata och omsorg för att undervisa Battlemons på nätet . Du kommer att passera genom flera steg av barnet vuxen är . Senare i spelet Monstrous striden , kommer du att vara tillgängliga för att visa den nya föda monster med hjälp av de andra två av samma slag, och handel avkomma på marknaden.

Spelare Battlemons på nätet utförs , en hel del tid By , eftersom det är här stabil , där monster kan regenerera , att träna i gymmet. Du kan också besöka marknaden , där alla spelare Battlemons på nätet kan vara för att köpa en dryck till för att tillfälligt öka och kraft Intelligence monster. Battlemons spel är oförutsägbar, eftersom Arena liten soldater äntligen träffa strid. Din seger beror på taktik , och färdigheter , din coaching förmågor. Browser spel Battlemons automatiskt säkerställer att varje spelare för att träffa en värdig motståndare. För att vinna, kommer du att få guld, mynt och härlighet. Spelet är en strid monstruös erbjudande söka även artefakter och ägg monster!

Har du en fantastisk möjlighet att plocka upp på fötterna fin och färgen monster, och för att lära honom [1 ] slåss spännande strider i arenan.
För att spela spelet Battlemons kommer att ha så mycket roligt, eftersom du kommer att resa den färgglada , och glada världen serier och för att testa alla typer av [ 2] äventyr med privat monster! På vägen kommer att möta otaliga andra små djur och kommer att kunna bli en riktig oberoende coach [ 1] monster i Battlemons på nätet .
För att göra detta, lära din hund att bli en riktig fighter, men glöm inte om välbefinnande ditt husdjur monster att bekämpa monstruösa spel!
Spelet utlovar Battlemons intressanta, roliga och färgrika strider!

Spelar gratis Game Den monstruösa slaget, får möjlighet för att ta hand om och för att få [ 2] egen monster, slåss mot monster och andra spelare går på en färgglad äventyr för den spännande världen & nbsp; Battlemons på nätet !

 

Spelar också