Asterix & Friends

Alternativa namn: Asterix & Friends

Game Asterix & Friends - det här är ett roligt spel om fascinerande resa av Asterix och hans vänner. Asterix & Friends på nätet kommer att ge dig en hel del positiva intryck av sina favoritspel har gett hjältar i den här historien.

Game Asterix & Friends registreringen inte utgör någon svårighet, naturligtvis, om du är kunnig i engelska. För att registrera dig på nätet behöver du:

1. Skriv in den officiella webbplatsen för spelet.

2. Fyll i de viktigaste sidan av webbplatsen nödvändig information om dig själv.

3. Skriv din e-postadress. Detta fält är obligatoriskt att fylla.

4. Ange ett speciellt lösenord för ditt konto.

5. Bekräfta lösenord måste du ange det igen.

6. Sedan så kommer du att informeras om spelet. Om du är intresserad av något, satte ett märke bredvid dessa poster.

7. Tryck sedan på knappen « Spela gratis nu » .

Det andra sättet att gå med i detta spel - är att registrera dig via Facebook.

Game Asterix och vänner är ett online-spel, så behövs inte särskilt kraftfulla personliga datorns inställningar för detta spel. För dig är det viktigaste - det är att oroa sig för höghastighetsinternet.

Spela Asterix & vänner Du kommer att skapa sin egen by med sin kollega gallerna Asterix, Obelix, Dogmatiksu och andra kända karaktärer vad du önskar.

I Asterix & Friends kommer du att spela mot mäktiga Rom.

I Asterix & Friends Online kommer du att kunna göra vänner, chatta med dem på forumet om de olika strategier, de galliska gudar och många andra saker.

När man bygger hus så ser du att det finns olika faktorer, till exempel i byggandet av bostäder behöver små springor, och för produktion ska du bara använda stora springor.

I spelet vikten av att resurser kan förändras snabbt, först behöver trä, sten, mat, och sedan plötsligt kan behöva andra källor.

Game Asterix & Friends erbjuder även jakt. Du kommer att jaga vildsvin till en välsmakande måltid.

För att lära dig att få önskad plats är det bara att flytta pekaren över.

Eftersom gallerna inte gillar att sova i det fria måste du "vänta" för att bygga hus till dem.

Vissa gallerna kan vara militär, och om du bygger dem ett hus, och Konstruera ett spjut eller något annat vapen, kan de även angripa romarna.

Fighting romarna är inte så lätt. De uppfattar allvarligt ditt motstånd. När de lär sig att du inte vill att lyda dem, bara skicka en legion på ditt territorium. Du kommer att behöva vänja sig romarna kommer att vara på territoriet i din trädgård, där de kommer att inrätta en särskild patrull.

Du kommer att få en unik möjlighet att träna dina bybor, så att de blir starkare.

Asterix & ses Amis - detta är det dataspel som kommer att påminna dig om din barndom, och spenderat tid på att leta efter en TV-favorit tecknade Asterix och Obelix.

 

Spelar också