ARC Srvayvl Evolved

Alternativa namn: ARC Survayval Evolv

Game ARK Survival Evolved: Dawn of the Dinosaurs.

FYI: Studio jokertecken ( som förläggare ), Virtual Basement LLC, Efecto Studios och instinkt Games öppnade tidig tillgång till spelet en ovanlig produkt av en gammal, vild värld 3. 06. 2015. Ett äventyrsspel kännetecknas av ARK Survival Evolved Genre: Action, Rollspel, indie projekt.

Nu kan vem som helst ARK Survival Evolved ladda ner för en liten kostnad, så att under passagen för att hjälpa utvecklare, identifiera brister.

Sedan lanseringen av lanseringen fanns det vissa tillägg i form av djur, vapen, byggnader och stammar, men dessa uppdateringar kommer att bli ännu större, och när spelet är slut bildas, kommer dess kostnader ökar, så att intresserade bättre bråttom att hämta ARK Survival Evolved i ett behagligt pris.

Wild Människor & ndash; vilda sätt.

Föreställ dig hur det & ndash; att leva utan bekvämligheter och kämpa för rätten att överleva på en daglig basis. Det börjar med berättelsen stranden där nykomlingar vakna spelare av alla nationaliteter. Från kläder som passar dem, bara Adam och efter inspektionen själv och terrängen, är det bättre att inte bo i det fria för länge.

Runt underprissättning, vild värld där dinosaurier samexistera med rike mänskliga stammar. Trakten är till ömsesidig nytta, eftersom varje medlem tjänar olika livsmedel, men eftersom du tillhör mänskligheten, är dyrare sitt eget skinn, och det bör skyddas.

förhistoriska reptiler kan tämjas och sedan används för transport av gods, att röra sig över långa sträckor, i ett krig med andra nationer. Mer än 70 dinosaurier med sina egna egenskaper fortsätter att öka i arter med framväxten av spelet add- ons, men nog nu för dem att flyga, blanda vatten, mark och jord. Dessutom kan du få en enorm reptiler med skorpioner, uppmanade dem sitter på pansarkläddatillbaka under överhängande den fruktansvärda sting svansen.

Men för att göra detta möjligt, är det nödvändigt att förena & ndash; en i en sådan hård värld kommer inte att överleva. Nästa du behöver för att utveckla din stam att öka sin potential. När som helst kan de attackerar dig, och vi måste förbereda oss för att avvärja en beslutsam attack. Du behöver ett vapen ridit? Djur. Och tekniken utvecklas, och snart bredvid en sten yxa, spjut och båge kommer skjutvapen i stället för tält växa sig starka på hemmaplan.

Ordna loppet genom djungeln, förfölja byten och fiender, flyga på pterodactyl & nbsp; över bergen med snö caps. Samla resurser och erfarenhet, utvecklas från en primitiv stam till den moderna, multiplicera sitt eget territorium och bli den starkaste loppet.

ARC Survayval Evolv erbjuder är ett röstgränssnitt och engelska, men spelet är klart intuitiva och presenterar inga svårigheter.^^11 OS: 64 bit; Windows Vista / 7 SP 1/8 ( 8.

 

Spelar också