Apocalypse 2056

Alternativa namn: Apocalypse 2056

Apocalypse 2056 på nätet & ndash; gratis tur-baserade strategispel. 2056, grep Earth domedagen katastrof för katastrof, folket förgås, stark värme inte skona någon. Antarktis & ndash; en plats där resten av & nbsp; invånarna på planeten minst eftersom det kan överleva utan har nästan ingenting att leva. Någon höjer bråk med skytte, och någon fredligt engagerad i gruvresurser. & Nbsp;

Och du? Jag ville uppleva världen efter en global katastrof?

Apocalypse 2056 spel för online spel utan problem erbjuder sådana systemkrav:

& bull; den genomsnittliga PC-inställningar,

& bull; Connection intrenet.

Om du redan outhärdlig, och vill spela i Uppenbarelseboken 2056 behovet av att passera formalisering i spelet. Registrering Apocalypse 2056 kommer inte att pågå så ganska enkel och snabb. Home Kontrollera specificerade uppgifter:

1. Besök den officiella webbplatsen för spelet Apocalypse 2056,

2. Välj & ndash; registrering,

3. ange ett namn för din karaktär,

4. Välj våningen,

5. av de föreslagna klasserna, läsa information om dem, ukazhaite där du vill vara sammansatt,

6. Välj ett lopp som ingås,

7. kryssa i rutan om du har läst och accepterar villkoren i användaravtalet,

8. Klicka på fönstret & ndash; registrera.

Och nu är du här. Skrämmande skådespel & ndash; inte för svag i hjärtat. Nu är din uppgift är enkel: att överleva i denna värld av våld. Som nämnts i spelet & nbsp; Apocalypse 2056 kan du spela ett av tre föreslagna klasser:

& bull; soldater,

& bull; attack,

& bull; scout.

Soldier & ndash; mångsidig, exakt klass kämpe för de stora striderna i medeldistans. Orsakar måttlig skada. Skicklig med vapen av något slag. Det finns inte en stark rustning.

Stormtrooper & ndash; bra kommer i en närstrid. Det har kompetens innehav av knivar. Att förorsaka svåra skador. Den har en stark rustning. Svaghet & ndash; sårbara på långa avstånd från fienden, men har ett bra utbud av liv.

Scout - & nbsp; lämplig för att utföra fjärr strid & ndash; snabb och smidig. På den tionde nivån håller prickskyttegevär. Den har ljus rustning, men inte stark i närstrid, men den bästa lång räckvidd.

Också, du & nbsp; Apocalypse 2056 Spelet erbjuder att välja ras:

& bull; homo,

& bull; DOE,

& bull; eco.

Och förutom detta du kommer att möta på plats, som vi måste läsa: produktion, karaktär, färdigheter, kartlägga, handel, klaner, chatt, uppgifter, vapen, rustningar, implantat, monster, tips och världshistorien.

Naturligtvis efter sådana händelser i världen kommer särskilda varelser som kommer med nödvändighet att påverka vardagen & ndash; monster.

Förutom försvar, strider och ockupationer produktion kommer du att få uppdrag för vars genomförande kommer att få incitament.

Och förresten, vad skulle gå in i strid, är det nödvändigt att antingen kasta sig begäran, eller fått en inbjudan till andra användare.

spela spelet online Apocalypse 2056 ganska underhållande. Och allt tack vare hög kvalitet, färgglad grafik & ndash; realistiska karaktärer, monster, och hela världen efter katastrofer. Du verkar tillsammans med karaktärerna upplever allt som händer.

Du kan gå vidare till spelet.

 

Spelar också