Air Conflicts: Pacific Carriers. Asa Pacific

Alternativa namn: Air Conflicts: Pacific Carriers. Asa Pacific

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 GHz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Diskutrymme: 2 GB

Air Conflicts: Pacific Carriers - en annan del av datorn med elementen i arkadflygsimulering flygplan sedan andra världskriget. Spel Air Conflicts: Pacific Carriers, känd i Ryssland som ess i Stilla havet tar oss till framsidan av strider mellan amerikanska och japanska styrkor i Stilla havet vidd. Game ess i Stilla havet har sitt ursprung, som väntat i Pearl Bay, mer känd som Pearl Harbor, där, efter den japanska attacken flygplanet till en av de största flottbaser i USA, var amerikanerna tvingades att delta i den globala militära konflikten. Avslappnad amerikanska trupper överrumplas, men lite för allvarlig skada oklemavshis fortfarande kunna hitta reserver och ge ett adekvat svar kejserliga flyget. Orolig dessa dagar och berätta Air Conflicts: Pacific Carriers 2012, ett spel där man kan flyga fritt i den berömda prover av luftfartyg som inte bara amerikanska, men även Japan.

Spel

Tack arkad komponenthantering i Air Conflicts: Pacific Carriers 2012 tar mycket tid att bemästra det. Asa Pacific kommer att hantera sin bevingade flyga mördare med en enda muspekaren rörelse som kommer att ansvara för flygriktningen, och två knappar kommer att använda vapen och bomber som är ansvariga för dumpningen. Under flera uppdrag spelaren i spelet Air Conflicts: Pacific Carriers har inte tid att träffa krafter fienden i luftstrider eller flyga på låg nivå flygning, bomb flygfält och fiendens fartyg. Bara ett spel Air Conflicts: Pacific Carriers erbjuder tre olika typer av luftteknik - snabba och lätta kämpar, torpedbombplaner att bekämpa mål på ytan och dykbombplaner till bomb flygfält och hamnar. Det finns en enkel förebild, där spelaren kommer att tillfalla uppleva en strävan uppdrag för honom i de senare kommer att finnas för din ovanliga kamouflage flygplan eller ett par nya vapen. Game Aces av Stilla havet och har en strategisk komponent, där spelaren kan styra en hel skvadron av flygplan på en gång i förväg av var och en av dem efter vapen och under kampen för att byta från ett flygplan till ett annat. Switch kan hjälpa dig, om det i fallet med aktiva fientlighet du utmattad ammunition. Byte av plan, kommer du att vara tillbaka i affärer och dator assistent vid den här tiden kommer att ha tid att flyga till flygplatsen nästa delen av ammunition till dina vapen ombord.

Utseende och nätverksspel

Utför uppdrag för att eliminera fienden överskridande under vatten eller antennutrustning och bomb markmål, kommer att spädas ut mycket tilltalande utseende. Spelalternativ har en bred lista med alternativ, så att du kan ordna på begäran för dig själv bara en fröjd för ögat. Efter att ha avslutat alla uppgifter enspelarkampanjen kommer att köra din väg till nätverks strid, där "fortsättning på banketten" finns alla kort i enspelarkampanjen läge flera strider.

 

Spelar också