Age Of Fury

Alternativa namn: Age Of Fury

Age Of Fury spel designat speciellt för iPhone och iPad - modern teknik, som arbetar på grundval av operativsystemet iOS. Projektet genomfördes i den favorit hos många spelare strategisk genre och innehåller inslag av PVP. Spelet lämpar sig bara för dem som inte kan föreställa sig livet utan fantasi spelstrider. Denna applikation - ett bra sätt att spendera en minut eller två på väg till jobbet, stå i kö, eller under en kaffepaus på jobbet. Vivid grafik, enkelt och lättillgängligt gränssnitt, anständiga gameplay - allt detta är den bästa karakteriserade Age of Fury.

Age Of Fury på nätet - en fantastisk möjlighet att känna sig som en riktig mäktig krigsherre som kämpar för ära och frihet i sitt eget rike. Du kan bygga din egen unika armé bestående av de starkaste och modigaste riddare. När allt bara modiga krigare, som du, har möjlighet att vinna och nå alla mål.

För att starta spelet, måste ladda ner och installera det på din Apple-enhet. För att installera Age Of Fury registrerings behov förutom att endast i AppStore. Du måste ange den tidigare inställda på din egen telefon eller tablett, och efter ett par sekunder i spelet redan är installerat och kommer att vara öppen för datering.

Projekt gör det möjligt att samarbeta. Om dina vänner spelar Age Of Fury på nätet, dela dina känslor och idéer, då är man bara gjorda för varandra (ja, för ett lag så exakt). Du kan under ett par sekunder för att skapa en egen klan, bjuda in honom och likasinnade vänner att fortsätta att kämpa tillsammans med fiender. I så fall, om du fortfarande känner att en lekman generalshipen faktiskt, och är inte redo att styra en armé, kommer du att kunna träna och få erfarenhet i det militära, att gå en av de existerande klaner. Kort sagt, kommer du helt enkelt bli uttråkad en gång - kommunikation med befintliga och nya framväxande vänner kommer att försena dig direkt, men den allmänna idén att låta klockan för att kommunicera om genomförande och utveckling av olika strategier.

Spela Age Of Fury du ska studera (och med det, skapa en ny) historien om en militär konfrontation mellan invånarna i landet och Vozrdivshihsya aggressiva sinnade invånarna i den region i världen. Detta krig varade i mer än trettio år, och i dag dess resultat beror helt på dig och ditt team. Enda valet spelarna kommer att finnas tillgänglig några grundläggande karaktärs tävlingar:

1. Människa.

2. Elven.

3. Gnomish.

Trots deras självständighet, alla raser fick förenas i ansiktet på fienden. Gemensamma insatser och slutligen tillåtet att dra en suck av lättnad - den onda besegrades. Men glädjen över segern varade väldigt länge - efter en kort militära konflikter vapenstillestånd mezhdurasovye blossa upp med förnyad kraft. Vad innebär allt detta kan leda? Lär dig när du börjar spela Age Of Fury! Skynda dig och hämta den och berätta om detta spel att hitta vänner.

 

Spelar också