Ace of Spades

Alternativa namn: Ace of Spades

Ace of Spades & ndash; kubisk, multiplayer, lagspel från den första personen. Game Ace of Spades & nbsp; ganska specifika, alla detaljer och även delar av karaktärerna har formen av uppgifter om designer.

Som med alla dataspel, på nätet har Ace of Spades anspråk på parametrarna för datorn. Därför rekommenderar vi att kontrollera efterlevnaden av dessa systemkrav, vilka är inte komplicerat:

 • processorfrekvens & ndash; 800 MHz,
 • Minnen & ndash; 256 MB,
 • hårddiskutrymme & ndash; 10 MB,
 • kort & ndash; 64 MB,
 • Internet-anslutning,
 • tangentbord,
 • mus.

, kontrollera att allt är korrekt kan du gå vidare med registrering i spelet. Men allt är inte så lätt, eftersom du kan ladda ner Ace of Spades gratis via torrent. Antingen Ace of Spades kontrollera din karaktär, som kommer att vara följande:

  1. på den officiella webbplatsen för spelet Ace of Spades,
  2. för att välja ett nedladdningsbart spel,
  3. Välj & ndash; registrering,
  4. Ange namnet på din karaktär,
  5. anger en giltig e-postadress. Det är lämpligt att kontrollera riktigheten av de uppgifter som anges av dig,
  6. för att välja & ndash; registrera.

I början av spelet det hela börjar med valet av matchen. Här presenteras spellägen: läget av förstörelse, några kullar, Diamond Mine, Zombie-läge och Team Battle. Varje läge har sina ursprungliga funktionerna i passagen. Välj sedan ditt team, gröna filtar, filtar blå. & Nbsp; Och nu kan du välja din karaktär. Du får möjlighet att spela en av de fyra föreslagna klasserna:

 • förman;
 • krypskytt;
 • The Rocketeer,
 • gruvarbetare.

Förmannen & ndash; Närstrid sin spade. En primär vapen: ett maskingevär och en pistol, det finns granater, tank och hopper vägg till sitt förfogande. Det har supervapen - & nbsp; blixtsnabb maskingevär och bazooka.

Sniper & ndash; närstrid & ndash; plocka. Vapen: Rifle, pistol. Dessutom, gruvor, bunker och en liten vägg. Mycket snabb, smidig och bättre på varierade strid.

The Rocketeer & ndash; Melee & ndash; Skyffel. Utrustning: automatisk, raket ryggsäck. Också ett raketgevär, granater. Flugor med raket ryggsäck.

Pickman - & nbsp; en pick eller en spade i närstrid. Utrustning: pistol och dynamit. Också, barrikader och trappor. Stark i närstrid, och omedelbart blåser en hel del anläggningar.

spela spelet online Ace of Spades med sådana tecken kommer inte bli uttråkad. De ser naturligtvis är inte mycket annorlunda. Huvuduppgiften för detta spel & ndash; för att överleva, för att bygga något, men först och främst själva försvars- och strids fiender för livet. Du kör och bara stå där och bara skjuta, och det är bra att ni alla redan har. & Nbsp; Men det är inte allt, eftersom det i varje spelläge finns dessutom sina uppgifter. I allmänhet, att tiden vila & nbsp; Det är inte tillgängligt. Vilket är bra, eftersom det är det riktiga spelet.

Och det är vad allt detta skulle behöva veta och känna i Ace of Spades spelar ingen annan väg. Det viktigaste att komma ihåg & ndash; skapa korrekt och snabbt skydd & ndash; nyckeln till framgång i striden.

& nbsp;

Spelet Ace of Spades på marknaden bara sedan 2011, och är inte som den vanliga slag, men det redan har sina fans. Du kan bli en av dem. Bra spel!

 

Spelar också