Nine Worlds

Alternativa namn: asgard

Igra Nine Worlds: det är svårt att vara Gud.

Poshagovye strategi kräver en tydlig handlingsplan för att uppnå detta mål. Varje leksak är deras egen, men om du är ett fan av fantasi, som har en svaghet för skandinaviska myter, adore av MMORPG, och inte rädd för ansvar, spelet nio världar skapas för dig. Asgard rivs gamla gudar, och medan vissa predika de goda, de andra onda människor luta ställning. Under en lång dödläge ledde till kriget, och även om det minskat, isolerade fickor utbrott ofta, och vi måste vara fullt beredda att slå tillbaka fienden. Vad lockar dig till vägen - en lugn stadsdel med spelare eller plundring, smuggling, rån och fånga? Börja på Nine Worlds att spela och ta under kontroll av staden, för att få det till ära och välstånd genom sin egen strategi. Du kommer att få privilegier och driver en chans att till fullo utnyttja alla funktioner på väg att vinna valet är ditt.

Chtoby spela spelet Nine Worlds som en erfaren spelare, noggrant memorera inledande lektion för nybörjare. De kommer att visa dig möjliga åtgärder, sätt att hantera och konfigurera. Efter en sådan grundlig utbildning du försvinner alla tvivel, frågor, och ändå inse några knep:

 • Novichkam bättre gömd i hans stad tills förstärkningsstyrka. Vara engagerad i byggandet av ekonomi och utveckling av armén, och förstärktes, attackera grannarna.
 • Lichno kan bara pumpa soldater, och de kommer att kämpa automatiskt.

Ekonomika för staden är mycket viktigt och det är nödvändigt att producera i överflöd resurser och producera varor som armén nöjda på alla punkter. Periodvis vänta med att besöka banditer som attackerar, råna, bryta ner, och ett byte för att lämna din stad. Skynda dig tillbaka företag och gruvor i drift i syfte att återställa flödet kommer in i kassakistor av artiklar. Om du vill betala ett återbesök i en väpnad grannar, kan du göra detta genom att ge kommandot till sin armé, men gör det bara om säkra på sin egen överlägsenhet.

Uznay hans hjälte.

Nachnem med det faktum att du inte har kontroll över en viss karaktär, och hela staden med all infrastruktur, inklusive armén. Men du kan hyra soldater från fem lopp representerade:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki med fördelarna inneboende i varje typ. Till exempel, jättar skrämma de tomtar, men sämre än alverna, och de skall falla under angrepp av dvärgarna. Studera kvaliteten på varje karaktär gör en beväpnad grupp, och glöm inte att ständigt delta i dess förbättring. Detta kommer att ta itu med varje spelare på deras territorium, när bakom Nine Worlds registreringen. Heroes har också en kategori för färgdefinition:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye, är det mest kraftfulla och sällsynta föremål, och framför den blå typ tecken är weaklings, men de kan demonteras som en grund för att bygga en dusch av hjältar, och de behöver när de väljer tecken med höga priser. Själar kan också användas som ett sätt att öka kraften av karaktärerna, och om du höjer alla kvaliteter till högre priser, kommer det att vara den mest värdefulla krigare, kunna kasta en hel armé av fienden ensam.

iPlayer nio världar - stora webbläsare strategi där du kommer att kunna fullgöra sina Napoleon planer på att skapa en allians för att förstöra hotfulla chefer att ta en högre nivå rating, att göra användbara bonusar, att utvidga gränserna för staden. Men viktigast av allt, är det erövringen av den himmelska tornet, som kan tas bort endast den mest värdiga, övervinna alla 100 våningar.

 

Spelar också