Dina bokmärken

Wartune

Alternativa namn: Wartune

Game Wartune - en fri MMO RPG strategi, som innehåller inslag av social strategi och rollspel. & Nbsp; Fascinerande värld av fantasi författare Wartune online-spel kommer att göra spelarna känner i rollen som en magiker, riddare eller bågskytt. Betydelse Wartune online-spel är att hålla under kontroll staden och få resurser att uppföra byggnader.

Innan du spelar spelet Wartune, se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Gå med i spelet Wartune inte kommer att ta mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1.                   På huvudsidan väljer du & laquo; skapa konto & raquo ;;

2.                   Ange ditt smeknamn,

3.                   Typ e - post

4.                   Ange lösenordet och bekräfta det,

5.                   Ange ditt födelsedatum

6.                   Välj och laquo; lämna & raquo; Wartune och registrering är över.

I Wartune Online du tar på sig rollen som hjälten poolen som du kan välja själv som tillhörande en av tre olika klasser. Klass bestämmer förmågan hos en spelare som han kommer att ha under strider i Wartune online-spel, medan golvet & ndash; Det är helt och hållet ditt personliga val. När du blir en pjäs Wartune, kommer du att ha tillgång till vissa uppdrag som ges till dig som en inledande handledning. Inledningsvis spelarna lär sig och utforska världen och delta i striderna striderna Wartune online spel. Du kommer att kunna spela Wartune och i sin tur att attackera varandra automatiskt, tills någon ger upp först när strömmen tar slut, även om spelaren kommer också att kunna använda de kunskaper han hade förvärvat, de har oftast en stark eller specialeffekter. Som spelare utvecklas i spelet Wartune nätet, kommer de att ha en chans szdavat ytterligare trupper i sin grupp som kommer att attackera automatiskt.

Efter slaget uppdrag och ursprungliga prospekterings Wartune online spel spelare skickas till staden och omedelbart ta honom under sina vingar. I detta skede av spelet kommer du att bygga staden från insamlade medel och valuta. Plot Wartune online spel i detta avsnitt är mycket lik sådana strategier.

När det gäller sociala funktioner, har spelet Wartune i realtid chat. Spelare kommer också att kunna använda särskilda poster såsom "megafon" att sända meddelanden till andra spelare. Denna funktion kommer att vara mycket användbar vid rekrytering av guildmedlemmar & nbsp; Wartune på nätet, men ett stort antal människor som faktiskt används den här funktionen, de säger att det är meningslöst.

Förutom att chatta i realtid, online-spelande Wartune kan också lägga till varandras vänner listor, ange guild, för att samarbeta i en mängd olika uppgifter. The Game & nbsp; Wartune också ett inslag av spårning, dvs.. e. Du kan ta reda på vad guild och spelarna tävlar.

I Wartune online-spel är även " VIP " stödordning som du kan köpa ett medlems spel som ger dig en mängd ytterligare fördelar, bland annat extra belöningar för att slutföra uppdrag, gåvor, tillgång till regelbundna uppdateringar och ett tillräckligt antal andra fördelar, inklusive möjligheten att kringgå återvinnings timers för att bygga sin egen stad.

I allmänhet Wartune onlinespel är en ganska bra spel, liksom intensiv strategi. Spel Wartune , naturligtvis, är inte det perfekta spelet, men tomten och det är utan tvekan förtjänar mycket högre prestanda jämfört med andra konkurrenter i det sociala nätverket. Spelet innehåller en hel del innehåll för spelare, vilket ger möjlighet att utforska Wartune onlinespel på lång tid, och därmed Wartune på nätet förtjänar att spela det!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more