Bokmärken

The West

Alternativa namn: Wild West

Wild West & nbsp; på nätet & ndash; ett spännande spel som tar oss i tiden av koloniseringen av Nordamerika. Detta är en stor webbläsare liv simulering av cowboy. Online-spel Väst är absolut förtjänade titeln & laquo; bästa webbläsarspel under 2011 och raquo;. & Nbsp;

Gå i spelet Väst är enkel och kräver inte mycket ansträngning. För att göra detta, klicka på Register Vilda Västern. Då måste du välja ett användarnamn, lösenord och din e-postadress. Full registrering i spelet vilda västern tar dig inte mer än en eller två minuter. I spelet Väst nätet närvarande ett tiotal servrar. De skiljer sig bara i antalet spelare. För detta kan du tryggt välja någon av dem och börja spela spelet online Väst. Bra spel Vilda Västern & nbsp; registrering som gör att du kan smaka den mest spännande epok i historien om Amerika. & Nbsp;

Vad skulle vilda västern & nbsp; behöver inte spela en särskilt kraftfull dator eller höghastighetsanslutning. Ändå har spelet en hel del visuella bilder som kan laddas under en lång tid om du har en långsam Internet.

Wild West & nbsp; online-spel, vilket skapade ett utmärkt system för att genomföra en duell, som kräver att du inte bara kompetent distribution av sina kunskaper utan även precision och reaktion. Dueller till fullo möjliggöra en smak av vilda västern. & Nbsp; Spelet kan diversifiera, om du tar en mängd olika uppgifter i salongen. Genom att utföra dem, kommer du att få erfarenhet och belöningar som är nödvändiga för att lära sig nya färdigheter. & Nbsp;

är känd för att Meet & laquo; på kläder och raquo; & nbsp; online spel vilda västern till din uppmärksamhet om ett dussin olika klädesplagg och vapen, lyckats kombinera att du kan skapa en mycket stark karaktär.

Spelet Wild West & nbsp; på nätet för att nå den 10: e utvecklingsstadium, öppnar fyra möjliga utvecklingsvägar som överensstämmer med fyra typer av tecken. & Nbsp; Du bör välja mycket noga, eftersom det ändrar dig har inte kommit ut. & Nbsp;

Äventyrare & ndash; stor stil för dem som inte kan sitta still, som alltid är villig att äventyr och enkelt starta ett nytt sätt att enkelt och tar upp det nya jobbet. Och vem började spela spelet Vilda Västern & nbsp; på nätet för att förtjäna ära roliga och busig kille.

Duelist & ndash; typ av dem som gillar kämpaglöd och entusiasm som kommer efter en bra bråk. Denna typ kommer att vara intressant för dem som bestämt sig för att spela spelet online Vilda Västern, eftersom han älskar att skjuta.

workaholic & ndash; Valet av lugna, tålmodiga spelare som är mer lämpade hederligt arbete och inte dammiga vägen, risken för dueller och militär drill. Bra för en kärleksfull typ av spelare som & nbsp; att spela i vilda västern är inte bara den eviga striden och skytte, det är hårt arbete.

Soldier & ndash; Den fjärde typen av utveckling för dessa krigare, redo att tjäna och kan tillämpas på olika typer av vapen.

Nästa steg i utvecklingen blir valet av en av fyra möjliga branscher: laga mat, en medicinman, en smed och sadelmakare. Var och en av dem har sina fördelar och nackdelar. Det är också viktigt att inte göra misstag, eftersom tyvärr Wild West & ndash; hårda plats, och ändra yrket inte längre är möjlig.

Travel & ndash; en viktig del av spelet, kan du flytta mellan de olika städerna i vilda västern. I varje stad finns ungefär ett dussin olika byggnader, kan du få ett jobb, göra jobbet, förnya ammunition och slappna av. Den mest intressanta byggnaden är utan tvekan kyrkan, eftersom enligt spelreglerna strängt förbjudet att prata om vad som pågår i denna byggnad. Ta reda på om det bara på egen hand genom att besöka en gudstjänst.

Du kan bara bosätta sig i en av de städer och hjälpa den att utveckla, initiera och delta i byggandet av byggnader, fästningar för att skydda staden från attacker och bli en levande legend.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more