Dina bokmärken

Rising Cities

Alternativa namn: Rising Cities

Spel Rising städer & ndash; gratis webbläsare strategi för att bygga städer. Simulering aktivitet åtgärd ger spelarna möjlighet att ta in Rising Städer på nätet, och en skapelse av sina egna idéer om förbättring av urban infrastruktur. Utvidgar sin verksamhet och ge en anständig levnadsstandard för invånarna i din stad, du kommer säkert att vinna respekt och förhärliga den vise mästare. Virtuella åtgärder börjar sina uppgifter utan att först ansträngande valkampanjen, har han inte att vara nervös om tillräckligt många röster för att mata folket och meningslösa löften. Nej, det finns ingen plats för tomma ord! Du måste visa upp sig i praktiken och att uppfylla alla som lovar politikerna i verkliga livet. Du samtycker till att inte bara tänka på hur du skulle ha agerat som beräkningarna skulle vilja prova att möta publiken. Att ta hand om sitt folk, kommer du inte bli förolämpad. Insiktsfull och intelligent strateg kommer att kunna bli en riktig pamp, nej det gör inte mycket skada.

för att visa vad du har möjlighet att besöka platsen för spelet, där väntar på & nbsp; Rising städer registrering. Spela Rising Städer från vilken dator som helst som uppfyller dessa kriterier:

  • Operativsystem Windows
  • processorn 800 MHz Intel Pentium III
  • kompatibel med DirectX 9. 0 ljud- och grafikkort
  • åtminstone ett minne Gb
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme
  • höghastighetsanslutning till Internet

Registrering i spelet Rising Städer kommer att ge under din kontroll över territoriet efter ange användarnamn, lösenord, e -post, datum Född och är överens om att reglerna för projektet. Dessutom erbjuder ett abonnemang intressanta nyheter att hålla sig à jour med en mängd olika uppgraderingar.

Börja smått och tror att över tiden, kan vara stolta över sina prestationer. Start blir mer framgångsrik om Rising Städer Spelet kommer att starta med en startsats, som förvärvas i huvudmenyn och laquo; Hall & raquo;. Det är värt att notera att priset tillgängliga, så att inte förneka sig själv. Var inte rädd för sken svårigheter. Du kommer säkert att klara inte bara med att bygga ett bostadsområde, och kommer att bygga alla faciliteter som krävs för produktion, underhållning faciliteter och andra byggnader av olika slag. Att fortsätta utveckla infrastrukturen till den lilla staden har förvandlats till en enorm metropol! Ju högre utvecklingsnivån, desto fler människor du kommer att ha. Och antalet människor fylla upp kassakistor genom skatter och andra avgifter beror på faktorn för din framgång. Detta förhållande är logiskt och fördelaktigt för båda sidor. Ju rikare du gör, desto fler möjligheter och möjligheter kvalitativt utföra sina arbetsuppgifter kontroll.

Lär dig att investera. Inom industrisektorn bör fastställas arbete sågverk, lantgård, tegelbruk, ett bageri, ett bryggeri. Energi komplexa och transportsystem kräver också investeringar. Positiv inverkan på tillståndet i ekonomin handelsförbindelserna med de nära liggande städerna. Samarbeta med andra åtgärder för upplåning i ekonomin, det vill säga distributionen av dess produkt och skaffa nödvändiga artiklar som erbjuds av grannar.

Play Game Rising Städer är omöjlig utan resurser. Till exempel, människor behöver sådana livsmedel som potatis, tomater, spannmål. Och för konstruktion som behövs kakel, timmer, takbjälkar, styrelser, kakel, tegel. Ta hand om utrymme för dina planer skulle kunna realiseras utan problem!

När det gäller utseendet av staden, är det värt att notera att över tiden förändras avsevärt. Trots allt, om en början endast enkel konstruktion, med tiden, kan du gå vidare till byggandet av lyx byggnader. Förresten, kommer allt detta måste först få stroylitsenziyu, och sedan börja arbeta.

Rising städer nätet möjliggör en mängd olika aktiviteter. För detta ändamål bör det vara det främre området, som liksom allt annat, vill du hålla i gott skick. Under evenemanget, kan du få en bra belöning, och det, dubbelt glad.

Ta en fascinerande tidsfördriv nu. Få erfarenhet för att bli en lysande manager och en stor värd. Lycka till och gott humör!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more