Bokmärken

NHL 09

Alternativa namn: NHL 09

Processor: 1. 3 GHz

RAM: 256 MB (XP) / 512 MB (Vista)

Video: 64 MB

Hårddisk: 3. 1 GB

NHL 09 - senast vid den tidpunkt då en del av den populära serien av sport hockey simulator utvecklad för persondatorer. Välj ditt favoritlag från någon av de tillgängliga världens ligor, inklusive NHL '09, den ryska Super League, den finska SM-ligan, svenska Elitserien och konkurrens AHL gård klubb och landslag tävlingar och ett stort utbud av turneringar, mästerskap och tävlingar. Bland de många spellägen har möjlighet att spela en enda match eller spendera hela säsongen, hantera ditt favoritlag. Och om det du verkar lite, då spelet NHL 09 kommer att ge dig möjligheten att känna som en tränare ett av lagen i ligan och med noll tradition skapar stor klubb, skapar en kombination av spelare som registrerar lovande ungdomar som deltar i överföringstransaktionen, och även delta i utvecklingen av infrastrukturen klubb. Spela NHL 09 kan vara med i laget, och i enspelarläge, skapar hans skyddsling och skicka den till en av ligans lag, och slutföra installationen av tränarstaben för varje match, skulle kunna förbättra sina tekniska och taktiska egenskaper passerar vägen från lovande nykomling till världs hockey superstar.

Hantering

Habitual för hela serien av sport hockey simulering NHL 09, blev punktförändringar och användning av minimala ändringar av grafikmotorn. NHL 09 men fick mycket mer än situations förändringar och nya video av mål firandet, det var kraftigt reviderad förvaltning spel, optimerad för drift utan en gamepad. Spela NHL 09 på olika sätt, med användning av olika styrmetoder. Enkel typ av kontroll är idealisk för användning på ett vanligt tangentbord, men det berövar många möjligheter dribblingar och andra tekniska faktorer punkt. Professionell typ av förvaltning har ett brett utbud av inställningar och en mängd komplexa faktorer, bland annat kastar fördröjda falska swing och stroke element. Men använda den här kontrollen läget tangentbordet är praktiskt taget omöjligt i NHL 09, är spelet på regulatorn kommer att kräva ytterligare timmar på att behärska tekniker.

Svårighetsgrader

Börja sin resa i en värld av höga hockeymatch NHL 09 kommer att erbjuda oss med de enklaste svårighetsgrader, då styr spelare kan reduceras till endast de tre tangenter och pilar, och som syftar till en viss hörn dator kommer att ta över. Ju högre din skicklighet kommer att växa, kommer den lättare blir det att spela även med den mest kraftfulla rival och behålla sportens anda och svårighetsgrad utöka ledningsgruppen måste höja. NHL 09 spel, som i detta avseende ett stort antal alternativ. I ledningsgruppen, kan du göra dig ett par trippel anfall och försvar, för att välja de mest lyckade kombinationer i majoritets-och minoritets väljer taktik för varje nivå, med hänsyn till de individuella egenskaperna hos varje spelare, även om det är möjligt att överlåta det till alla virtuella assistenter. Alla i spel fem svårighetsgrader där din motståndare skicklighetsspel, snabbhet och precision redskap kommer att växa, och med den, kommer dina spelare visar fel i spelet. Förutom allt detta kan ytterligare svårigheter göra manuellt sikta medan pucken skjuts eller självhållande skift gaming enheter.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more