Dina bokmärken

Min fantastiska Park

Alternativa namn: Min fantastiska park

Min Utmärkt Park & ndash; gratis webbläsare spel som simulerar en nöjespark. Föreställ dig en ljus, vacker, full av skratt och glädje skrika Area, där människor kommer att fly från vardagens problem. Alla någonsin besökt en sådan plats, och troligen mer än en gång. Du trodde kanske att spelet min fantastiska Park erbjuder ett virtuellt besök i parken och rida på gungorna. Nej, om du vill prova på egen hand eller att gunga & ndash; snälla. Men medlemmar av denna extraordinära spelplaner för långtgående och ambitiöst. När allt kommer omkring, kommer du här inte som en besökare, men som chef för! Du måste skapa din egen nöjespark och vad roligt det kommer att bli, hur mycket de kommer att vara och vad publiken det kan attrahera & ndash; Det beror bara på dig själv. Ju fler insatser kommer att göra det mer attraktivt din skapelse för folket. Men för att locka barn, vuxna och även gamla människor & ndash; detta är ditt främsta mål. Vad ett nöje att vara på dig, även om vackra och full av lysande idéer, kommer projektet inte att vara populär, och territorium dina ägodelar kommer att övergivna och dyster?

Gå i spelet min fantastiska Park & ​​ndash; Det är dörren till en värld av roliga och bra humor. Genom att fylla några fält, får du tjänsten som direktör, och börja sitt första jobb. Min Fantastic Park registrering skall kräva följande information: namn, lösenord, e-postserver. Även du måste läsa reglerna och samtycker till villkoren och sekretesspolicy. Nu kan du njuta av spelet i webbläsaren, även om datorn inte uppfyller de höga systemparametrar.

Efter att ha börjat spela spelet online min fantastiska Park, befinner du dig i en övergiven område av parken. Här då måste expandera sin verksamhet. De två första fodrad attraktion & ndash; och denna plats är inte så ledsen. Expanderande en av dem & ndash; och nu de första besökarna med intresse att titta runt för ett nytt mirakel att du är. Sedan, under ditt noggrann kontroll allt går som ett urverk. Uppdelningen av parken i tematiska områden. Installation av olika attraktioner från små och storskalig efterbehandling. Tält skytte, dynamometer, lekplats, dockteater & ndash; allt detta är bara början. Med tiden kommer du och oldtimer, och rummet av snedvridande speglar och en trollkarl, och rymdfärjan, och berg-och dalbana, och fasor vägen och banan. Varför inte paradis? Och ägaren av det hela & ndash; Du.

Försök att hedra herravälde ditt område. Till exempel, det ger dig 200 enheter sand spår. Naturligtvis bör det användas till förmån, nämligen rätten att lägga spår för besökare till attraktionerna. Glöm inte att installera fler kiosker, kommer de säkert att efterfrågas. Kom ihåg att vad du än gör, är det för närvarande inte för, och för folket. Din framgång vymerivaetsya exakt hur många personer kan vara intresserade. Och som vi vet nu, och folk är så bortskämda med livets goda, så tjänar dem alla spektakulära!

Min Game Amusement Park outvecklad så att de ansträngningar som investeras tillbaka till dig hundrafalt. När allt kommer omkring, inte besökarna inte bara åka dit i drivor, och betala för sina roliga-park Dolar, vem är du i fickan. Resultatet gör dig självförtroende och är ett bra incitament för att förbättra deras avkomma.

För att spela My Fantastic Park , måste du först mata. Hur gör utan honom att bygga och utveckla sevärdheter? Resurser är indelade i fyra huvudtyper:

- byggmaterial (sten, metall, färg),

- reservdelar (maskiner, motorer, elektronik),

- idén (kreativa idéer, planer, forskning),

- art (naturmaterial, växter).

När spelet Amusement Park kräver råvaror, så finns det sätt för produktionen. Hur kan vi få rätt? Ja, mycket annorlunda, att samla in råvaror kvar av besökare, försöka gissa rätt kort från bestämmelserna i boosters, som kan dölja uppsättningar av råvaror, och utföra uppgifter att avancera genom nivåerna i utbyte mot gåvor, plocka upp material vid rengöring hinder & nbsp; i form av stenar och rötter för att spela Wheel of Fortune. Dessutom finns det möjlighet att köpa premium valuta (diamanter), som utbyts på råvaror.

Min Fantastic Park Börja spela just nu och inse att dessa intressanta delar av spelet här är full. Du kommer aldrig att bli uttråkad! Oron ökande faktor nöjesattraktioner fängsla så att tiden går snabbt. Företag upjers gjort allt för din njutning! Så skynda att utvärdera & nbsp; ansträngningar skapare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more