Dina bokmärken

Metal War Online

Alternativa namn: Metal War Online

Online spel Metal War Online - mötena onlinespel klient som transporterar spelare i den globala konflikten i Sci-Fi inställningen. Denna värld av den framtid där händelserna under kriget rasar i resurs behövs för något annat ändamål fält, som att skapa ett konstgjort blod. Det faktum att det syntetiska blodet har speciella egenskaper och en helt annan kvalitet än naturligt. Men konfrontationen mellan de två titanerna, som ingen ville missa en välsmakande munsbit spiral snart utom kontroll. Militära händelser som brand, med skrämmande hastighet spridda över hela världen, samtidigt som involverar många deltagare.

- Installerat operativsystem Windows 7 / Vista / XP SP3,

- Processor Intel Core 2 Duo eller AMD Athlon X2 64 3. Skapa ett konto på följande sätt: Angivet e-post, lösenord (upprepa), smeknamn och tecknen från bilden. Gå med i spelet Metal War Online - det är en slags begäran om en inbjudan att komma in i spelet. Eftersom spelet Metal War Online nu vara stängd alpha test, kommer du att få ett e-postbrev som och ge önskad kopplings . Ensamrätt att mina sällsynta sort actinolites i Australien - trumfkortet, och dess avkastning, organisationen avser att ingen. Produktion skala stående forsknings-och utvecklingsorganisationsmedlemmar ingjutit förtroende för att de har full rätt att ha en värdefull resurs. Vem vet, kanske det inte skulle krocka mellan dem, om det inte hade tagits fram 2005 av professor Beloyartseva "blått blod." Men det som hände är vad som hände. Och nu för de nyttiga egenskaperna hos ett populärt substitut för blod, många modiga män redo att utmana någon.

Spela Metal War Online Du kommer att använda tekniken av de fyra klasserna. Specialisera på maskin intelligens, misshandel, artilleri, och reparation. Armored misshandel fordon (BSHM) utgör en stor militär makt. Shuttle Engineering Support (CLASS) har många funktioner. Denna reparation på slagfältet, och installera minfält, och skapandet av elektromagnetiska störningar. De minsta stridsspaningsfordon (BRM) konfronteras med ett sådant jobb som intelligens, framgångsrikt klara av vad som helst, på grund av den höga och manövrerbarhet. En mobil artillerikomplex (IAC), tvärtom, den mest enorma. De kan eliminera markstrukturen och orsaka skada, även från stora avstånd.

Game karta Metal War Online tills två - "Base i öknen" och "australiska staden." I dessa krigszoner och aktuella händelseutvecklingen virtuellt krig. Spelare kan fånga andan i särskilda hangarer. De är utformade för att göra det där perekentovatsya mellan strider, stridsfordon och fixa att köpa utrustning för förbättringar.

Om ditt hjärta längtar efter äventyr och framtiden lockar sin outforskade, mikrovågsugnar spel - precis vad du behöver! Utvecklare har försökt att förhindra att användare blev besvikna och lovade snart att behaga med nya delar av spelet. Gå med nu! Framgångsrik och roligt spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more