Dina bokmärken

HOMM 6

Alternativa namn: HOMM 6

Heroes of Might and Magic 6 - dator tur baserat spel med rollspelselement. För lanseringen av detta spel serien Heroes VI i rad Heroes of Might and Magic, gjordes en maximal insats. Game Heroes VI ändrats flera studior och mjukvaruutvecklare, men ändå nöjd med världen. Game 6 är HOMM fantasy genren strategi. Så här kommer du att möta hjältarna i fiktion.

I denna översyn spelet Heroes 6, du kan söka hjälp från de videoklipp av spelet, i syfte att primärstandard. Om ett positivt beslut - för att spela, besöka webbplatsen och kan ladda ner Heroes of Might and Magic 6.

Game Heroes of Might and Magic VI kommer snabbt att bli din vän i flera dagar. Eller snarare kväll så fullständig spelet på den dagen, kan du ganska snabbt. Handlingen i spelet Heroes of Might and Magic 6, jämfört med tidigare versioner, förändrats. Du kommer att besöka det avlägsna förflutna, i början av allt detta stora historien. Du - en hjälte i ordets rätta bemärkelse. Din karaktär - hjälten i spelet, eftersom det finns varelser som tjänar dig. Du kommer att se sitt slag i spelet.

Du kommer att förbli oskadda genom din armé är oövervinnerlig. När du besegra ur spelet in i tavernan, där du anställa andra människor.

Din uppgift i spelet - att bygga sin stad, erövra andra. Din stad kan också ta tag i, så glöm inte att följa det under din frånvaro. Varje stad har lagt någon resurs. Och detta är den viktigaste delen av spelet - en resurs. Här resurser inkluderar sju typer:

• Gold;

• Trä;

• Malm;

• Svavel;

• Kristaller.

Guld - pengar resurs. Du kan köpa eller hyra varelser och hjältar, samt att återuppbygga byggnader i staden.

Trä - ett värdefullt byggmaterial.

Ore - resurs som behövs för att bygga upp staden.

Svavel - sällsynt, behövs för att bygga vissa byggnader.

Kristaller - Supportresurser. Behövs för att underteckna på varelser från högre nivåer och att skaffa artefakter.

Game Heroes 6 har en strategisk karta som, när striden med fiender förändringar för att bekämpa. Samtidigt som den terrängen som du är.

Eftersom spelet är turbaserat, då den har en viss stridsrörelser. Det vill säga, steg för steg gradvis uppnå ett mål.

Men i Heroes 6 inte bara tillåtet att spela med en pistol, med en dator i stället för fienden, men också att nätverk med vänner, och inte bara. Det är också möjligt och inte i nätverket, och hem en dator stängs helt enkelt.

Som du ser, är spelet Heroes 6 än att behaga sina nuvarande och framtida fans.

Spelets grafik är redan på den bästa nivån i jämförelse med sina föregångare. Bild som vi ser fram i utmärkt kvalitet.

Den musikaliska ackompanjemanget är inte alltför långt bakom, och vi kan säga det som görs för att hålla omgivningen i spelet.

Det är inte tillräckligt viktigt. Kvaliteten på spelet och dess gameplay kan glädja inte bara dig utan även dina vänner. Skynda att bjuda in dem efter att de själva inte glömmer att ladda ner Heroes 6.

God du spelar! Du kommer att känna en riktig hjälte!

Tack för er uppmärksamhet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more