Dina bokmärken

Big Farm

Alternativa namn: Goodgame stor gård, Big Farm Big Farm

Big Farm - detta är en intressant webbläsarbaserat multiplayer spel om gården. Företagsgoodgame Studios har skapat en fascinerande historia och färgstarka spel, ta hand om de intressen som spelare. Goodgame Big Farm - detta är en möjlighet att lära sig hur man driver det egna jordbruket, att bli den bästa bonden av året, liksom kul att fördriva tiden. Jag tror att alla andra användare kommer att smaka Game Big Farm. Dessutom sådan leksak dra vilken dator som helst, eftersom de mest opretentiösa systemkrav: Alla webbläsare, Internet tillgänglighet och, naturligtvis, PC.

inför en stor sådd fält och samla ägg, måste du börja skapa ett konto. För att göra detta kräver registrering i spelet Big Farm. Med denna fras, som alltid, tror du att du måste ange en hel del information, bilder och kod med bekräftelse på posten... Nej!!! Big Farm registrering - denna minut process som är nödvändig för att uppfylla alla tre linjer:

 • Imya användare (inloggning)
 • Adres e pochty
 • Parol

Ostalos klicka på"spela en gång"och du kan omedelbart spela i Big Farm!

Tänk ax fält, blommande trädgårdar, vattenmelon, melon Bashtaev, inhägnader husdjur och fåglar, kraftfulla tröskor och traktorer, väderkvarnar, hangarer... - Och det är alla era, du är ägare av en förmögenhet!!! Fångster? Sedan gå vidare, eftersom denna industri inte kan luta sig tillbaka. Farm mycket lönsam verksamhet - men kräver också arbetskraft.

Hur användbar spel Big Farm:

Dlya Först måste du lära åtminstone några grunderna.

 1. markägande, och därmed ägande aktivami
 2. Obschenie partners, restauranger, transaktioner, håller torgov
 3. Uchastie uppdrag och utföra uppdrag och därmed utveckla logik, mental deyatelnost
 4. Obuchenie finansiell information och torgovli
 5. Uchastie tävlingar, order och andra vanliga aktsiyah
 6. Sotrudnichestvo och interaktion med andra igrokami
Detta kommer att bidra till en söt tjej som heter Tessa Townsend. Det berättar att företaget du ärvt från den gamla farbror George. Tyvärr år ta ut sin rätt, och farbror kan inte stödja ekonomin i ordning. Nu har du möjlighet att bli välmående bönder med en lönsam verksamhet. För jordbruket behöver pengar. Pengar kan tjänas på många sätt:

 • Utför olika uppdrag, som du får poäng och podarki
 • Dostigat ny nivå, för vilka en avgift poluchish
 • Mozhno tjäna pengar dagligen igraya
 • Suschestvuyut vissa uppgifter genom att göra det, kan du få zoloto
 • Nu och i värsta fall kan du alltid köpa guld i butiken på plats igry

Chtoby gård blomstrade och generera intäkter, bör du omedelbart sår fälten, vattning, förstör skadedjur och ogräs, skörd, bearbeta den och sälja produkter. För att göra detta, måste du köpa utrustning för agro - bearbetning - traktorer, sevalok, skördare. Att bygga bevattningssystem, för att ha en bra skörd. Bygga hangarer, lager, kvarnar och sanering för bearbetning och lagring av produkter. Och naturligtvis, anställa arbetstagare, eftersom du är man inte klara av det dagliga arbetet. Detsamma gäller för uppfödning av husdjur och fåglar. Vi måste mata dem, rena, hö, köpa den bästa maten, samla ägg. Det är nödvändigt att bygga inhägnader, lantgård, separatorer, mjölkningssystem, utrustning och även anställa folk.

Här är ett annat problem - att ingå avtal med restauranger, kaféer och distributionspunkter för att leverera din färska och kvalitet kött, mejeriprodukter och frukt och grönsaksproduktion. Man måste vara försiktig, och om utbyte av varor med partners på marknaden, liksom inköp av nya växtsorter och raser av grisar, kor, ankor, höns och kaniner. Vad förväntar du när du spelar i Big Farm, så det är en förlängning av sina ägodelar, köpa ny mark.

Så under spelet får du de färdigheter chefer, en agronom, finansiär, lära hur man framgångsrikt handel och göra affärer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more