Bokmärken

Dune 2

Alternativa namn: Dune 2

Spelet Dune 2 & ndash; & nbsp; webbaserat strategispel i realtid gratis modellen. Njut av spänningen i spelet kan vara online, inte ladda ner och installera. Vid sin kärna, spelet Dune 2 & ndash; är en klon av en befintlig populär projekt. Över analoger på Internet du inte hittar. Vad skiljer sig från remake av den ursprungliga versionen, är det faktum att skaparna har här möjlighet att spela mot varandra eller lag mot lag. Det är företaget Westwood Studios föreslår ett projekt med ett flerspelarläge. Dessutom är spelet olika kvalitet grafik och ljuddesign. Inneboende att spela alla dina favorit gamers delar av strategispel: ekonomisk modell, olika möjligheter för de stridande parterna, världskarta, där du väljer riktning för nästa strid, effekten av dimma som döljer outforskade utrymmen, användarvänligt gränssnitt med kommandofältet.

Dune 2 registrering öppnar en värld av svindlande händelser. För att bli en behörig användare du bara logga in på webbplatsen och skapa en server. Ge den information som krävs (lösenord, e-postadress) och sedan vänta på anslutningen för att skapa en server andra spelare och, om du har Internet hastighet av 64 kbit / s, kan du börja gameplay. För övriga systemkraven, kan du inte oroa dig. För publicister bryr sig om produkttillgänglighet, därför försökte vi att göra allt för att de parametrar som krävs var minimala (286 processor, grafikkort VGA , 7 MB ledigt hårddiskutrymme).

Efter registreringen i spelet Dune 2 förs framför dig valet är att gå med i en rymd dynasti. Detta tar dig till en planet med ett hårt klimat och bli befälhavaren eller Atreides eller Ordos och Harkonnen. Skillnaden ligger i sättet att beteende, och till och med varje ätten har sin egen färg. & Nbsp; Ordos (grön) slående plötslighet och deras favoritfunktion & ndash; manövrar. Harkonnen (röd) används för att räkna med militär makt. Och Atreides & nbsp; (blå) försöka hålla oss till den gyllene medelvägen. Arrakis står inför dig en ödsligt område där vid första anblicken finns det ingenting av värde. Men sanden är fyndigheter av värdefulla ämnen som kallas krydda , med andra ord, kryddor och kryddor. Det är för denna skatt och du måste kämpa. Om du vinner 9 matcher, kommer du att kunna känna fullt ägare av Dune.

Var ska du börja spela Dune 2? Har du en samlingsplats, genom vilken du kan bygga byggnader. När du får en renare börja samla krydda, i syfte att göra den till en kontant motsvarande. Och fonderna kan investera i utvecklingen av byggnader och trupper.

Vid tiden för sanden, var försiktig. Här finns stora hjärtan, som kan svälja bilar och även divisioner. & Nbsp; Naturligtvis, för att möta det onda, kan du donera till de objekt som inte kommer att vara ledsen, men du kan ta ett annat läge & ndash; rake vile mask och få dölja. Sanningen genom gång på gång att han kommer att behöva avsluta den påbörjade & ndash; det vill säga, att avfyra en andra gång, besegra honom permanent.

Spela spel Dune är möjlig i två olika lägen. Så medan Quick Battle är korta slagsmål, delta där upp till 4 spelare. Men regimen Battle for Dune & ndash; något stort. Dussintals spelare kan vara inblandade i våldsamma strider. Delas in i tre stora hus Dunes, användarna kämpar för nyckeln till planeten Arrakis.

Ju längre du Dune 2 spela, desto starkare blir du. Varje ny seger öppnar tillgång till nya vapen, soldater och byggnader. Efter 8: e slåss du ägare av hela arsenalen. För alla som du gör, du får poäng, men för misslyckade slaget punkter kan tas bort. Titta på detta noggrant. Dessutom är resultaten av slagsmål regleras av rating listan över spelare. Alla resultat registreras i databasen för varje spelare. I slutet av spelet kan de läsas på sidan "Player Ranking". Varför inte prova att gå i den här listan till det första läget?

Gå med i rymdsamfundet nu! Massor av roliga garanterat! Anta att du har turen att nå de önskade höjder!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more