Dina bokmärken

Anno nätet

Alternativa namn: Anno nätet

Game & nbsp; Anno Online & ndash; är en fri webbläsarbaserad strategi, som äger rum i en medeltida värld i väst. Du kommer att spela spelet Anno Online och kommer att kunna vinna och utveckla din egen ö i dina händer kommer att styra inte bara de resurser och rikedomar, utan också livet för invånarna på ön . Du kan också följa med andra aktörer för att utforska nya världar och okända civilisationen och bygga en magnifik historiska byggnader från det förflutna.

Före pjäsen Anno Online , se till att din dator uppfyller dessa minimisystemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB.

Registrering i spelet Anno Online tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan, skriv in din ålder;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Fyll i din e-postadress är giltig;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj & laquo; Logga mig upp & raquo; och Anno Online [ 2] registreringen är klar.

Game Anno Online har visat världen designern Tom Bolton. Spelarens mål Anno Online på nätet är bara bygga de vackraste stad, spelare kommer att kunna använda alla resurser i nätverket och diagram för att se till att alla deras medborgare får precis vad de behöver. Game & nbsp; Anno Online kommer att visa 120 typer av byggnader och mer än 800 byggnader i varje stad, så du måste utföra ett tillräckligt antal beräkningar.

Att bygga större strukturer Anno Online på nätet , spelarna måste enas och arbeta tillsammans för att utföra uppgifter. Strategin är ett system av gillen, globala chattrum, online-liderovy, spårning status och meddelandesystem, samt ett verktyg för att skapa en avatar med hjälp av 3500000 kombinationer. Spelare Anno Online på nätet kan besöka ön varandra, även om det inte är klart vad de ska göra om de gjorde. För att bygga en storskalig projekt, såsom katedralen, till exempel, tar det ett par dagar av realtid för att slutföra.

För att påbörja byggandet av staden i spelet Anno Online , spelarna måste börja om från början. Varje spelare har tillgång till nio kortplatser på ön, de första fem av dessa är olåst när du startar Anno Online för att spela, de andra fyra kan du bara köp. Den ursprungliga ön har ett fast format, även om resurserna är placerade pseudo. När du har koloniserat hela territoriet Anno Online på nätet och har nått en ganska hög utvecklingsnivå, kommer du att kunna bygga fartyg och skicka dem på koloniserade ön. Eftersom varje ö har tillgång till andra källor, spelarna Anno Online på nätet måste ta itu med varje ö, för att balansera sin ekonomi och specialiserar också längre och utveckla handelsförbindelserna med vänner.

Naturligtvis finns det en sport spel Anno Online som är endast tillgänglig för riktiga pengar. Här kan spelare köpa fortskridandet av accelerationen, till exempel. Men de allra flesta artiklar som de kan köpa, är rent kosmetiska.

Game Graphics Anno Online är på en hög nivå. Fördelen med spelet är att det är ett webbaserat MMO spel, är det lätt att använda, du kan spela det med dina vänner, Anno Online på nätet [ 1] kan du utföra handel med spelare från hela världen! Bland nackdelarna inkluderar det faktum att servrarna är ofta offline, men snarare är det ett fel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more