Dina bokmärken

Amerikansk erövring

Alternativa namn:

American Conquest är en realtidsstrategi där du kommer att delta i erövringen av den amerikanska kontinenten. Spelet är tillgängligt på PC. Grafiken är realistisk och detaljerad. Spelet röstades av proffs. Musiken är trevlig och kommer inte att trötta ut dig om du spelar länge.

I American Conquest ger du dig av från Europa på en resa till ett nytt land, där många farliga äventyr och till och med storskaliga strider väntar dig. Kampanjen börjar 1492, då man inte visste mycket om den nya kontinenten. Slutför utbildningen och börja slutföra många uppgifter.

 • Utforska området
 • Välj en plats som lämpar sig för att etablera en bosättning
 • Bygg din egen stad och uppgradera byggnader
 • Få byggmaterial och andra resurser som du behöver under spelet
 • Förbered din armé för de kommande striderna
 • Förbättra vapen för dina enheter
 • Upptäck nya möjligheter genom att behärska avancerad teknik
 • Leda strider mot många fiender
 • Kämpa mot riktiga motståndare på ett lokalt nätverk eller med hjälp av Internet

Detta är en ofullständig lista över de aktiviteter du kommer att göra i American Conquest PC.

Först måste du kämpa för de resurser som kommer att behövas för att sätta upp baslägret, sedan kommer uppgifterna att bli svårare.

Läs mer om amerikansk historia. Ta del av händelserna som formade USA:s riktning.

Vägen kommer att vara lång, från koloniseringen av kontinenten till utvecklingen av den starkaste staten som finns i den moderna världen.

Du kan spela American Conquest länge eftersom det finns 8 kampanjer med dussintals intressanta uppdrag.

Det finns många kulturer och nationer i spelet:

 1. Spanien
 2. Storbritannien
 3. Frankrike
 4. Aztecs
 5. Inky
 6. Maya
 7. Siu
 8. Delaware
 9. Hurons
 10. Iroquois
 11. Pueblo
 12. USA

Spelet visade sig vara realistiskt och lärorikt.

Delta i massiva strider som ägde rum i det förflutna. Befäl över enorma arméer som kan omfatta upp till 16 000 soldater. Strider äger rum i realtid, för att leda så många trupper måste du vara en riktig befälhavare. Utöver spelarens skicklighet påverkas det slutliga resultatet av striden av enheternas placering på slagfältet, terrängen där striden äger rum och storleken på arméerna.

Du kommer att ha möjlighet att slåss med riktiga människor online. Upp till 7 spelare kan spela i flerspelarläge. Dessutom har flera historiska strider genomförts där du kan spela tillsammans som motsatta sidor.

Naturen i spelet är vacker och det finns flera klimatzoner.

För att starta spelet måste du först ladda ner och installera American Conquest. För att spela online behöver du en internetanslutning.

American Conquest gratis nedladdning, tyvärr kommer det inte att fungera. För att köpa spelet, gå till Steam-portalen eller utvecklarnas officiella webbplats. Under försäljningen kommer du att ha möjlighet att köpa American Conquest till rabatterat pris.

Börja spela just nu för att delta i storskaliga strider och bättre förstå Amerikas historia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more