Dina bokmärken

Flygande spel online MMORPG

Skola av piloter och kosmonauter öppnas. Det räcker önskar att bli en modig ranger kosmiska vidder eller på fighter under ett av de krig för att förstöra fiendens. Fantastisk kamp för framtiden locka förtrollande. Fly Online MMORPG spel som finns gratis, och vem som helst kan spela i denna riktning. Välj alla åldrar och typ av flygande utrustning, att beväpna de medel som finns, studera avläsningarna och låt himlen kommer att vara ditt andra hem. Från multiplayer spel om rymdskepp, flygplan och helikoptrar är hisnande.
Flygande Spel - slåss professionellt Trovärdiga och realistiska spel Fly nätet MMORPG öppnade en flygskola för piloter. Urvalet är inte strikt, och det kan gå till alla som har lärt sig att hålla en stadig hand musen har en e-postadress och kan ange ett namn i registret. Den vanligaste temat - det militära luftfarts av det förflutna och framtiden. Få de flygplan som deltog i alla krig i den berömda och de som byggdes tack vare fantasin hos författarna till virtuella kul. Det kan vara stridsflygplan och rymdskepp utrustad med en fantastisk vapen: • Lasrar • genom plasman • sprängmedel och andra läckerheter I modeller av riktiga flygplan vapen installerat provperioden, som de representerar: • Guns • Maskingevär • Bomber • raket Bruksanvisning Studera bruksanvisningen innan spelet åtgärder för att korrekt läsa siffror och använda maskinen. Flera sensorer visas medvetet på panelen - varje ger information om flygplanets höjd, avstånd, mängden bränsleskador. Du kan växla typer av pilotens ansikte till den övergripande planen, som hjälper till i processen för aktiv verksamhet: tillbakadragande från beskjutningen, attackerna och bombningen av markmål. Varje flygplan eller fartyg deras egenskaper. Om först de inte imponera, är det i dina händer för att förbättra tekniken för att göra det mer härdiga, bepansrade, snabba och dödliga. Slutföra uppdraget framgångsrikt och köpa tillägg för att använda sin bil. Vid något tillfälle Range Technology kommer att expandera, kommer att köpa maskinen med stor potential. Kartan visar din plats och syfte - de objekt som måste förstöras. Det kan vara fiendens flygplan eller strategiska byggnader och maskiner. I rymden, allt ser annorlunda ut. Ibland är det inte bara nödvändigt att skjuta ner fartyg och asteroider. I tyngdlöshet, att flyga delar som det är önskvärt väljer att ansöka för att förbättra deras buss till eller sälja till andra spelare. Eftersom onlinespel är alla byggda på förhållandet mellan spelarna väntar på dig: • Diplomatiska förhandlingar • PvP och PvE strider alternativ • EU-fördraget • Integration i skvadronen • Ekonomiska förbindelser Under en lång tid med en svag grepp om maskinen kommer inte att fungera, eftersom fiender samla krafter och öka antalet. Detta tvingar utvecklas till att bli en farlig motståndare, som inte alla kan konkurrera. För att vinna Ponder taktik och välja i varje situation, en teknik som är bäst lämpad för jobbet. Det kan vara smart fregatt, tung och otymplig stjärna cruiser, tillförlitliga bombplan, vig fighters, attackflygplan. Vi spelar och imponerande Dröm spelare om spel där grafik och möjligheter kommer nära gränsen till science fiction, var fulländad. Ingår i processen, glömmer du att du sitter hemma och fiender attackerar bara på skärmen. Strategi och taktik därefter kräva exakta beräkningar, och framstegen i förhandlingarna beror på din virtuella öde.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more