Dina bokmärken

Jetpack Santa

Spel Jetpack Santa

Jetpack Santa

Jetpack Santa

Nyår - en familjesemester som firas över hela världen. När allt kommer omkring, vid denna tid vid bordet kommer att släktingar och vänner, de fira semester, och naturligtvis ge varandra presenter. Och alla tror på mirakel och grandfatherly Santa Claus, som tränger in i huset på natten och lämnar gåvor för de små barnen. Men få människor vet att vår Santa förbereder sig för denna dag i förväg. Idag i spelet Jetpack Santa vi hjälper vår hjälte att förbereda sig för semester. Huvuduppgiften är att samla in gåvor som går förlorade när älvorna bedrev dem med leksak fabrik hem till Santa. Nu har vår godmodig behov av att snabbt samla dem snart efter nyårsafton och det måste avla gåvor för barnen. Älvor konstruerade för Santa jetpack och nu han kommer att kunna flyga snabbt och samla presenter. Men på det sätt han kommer att stöta på en mängd olika fällor och faror och du måste flyga runt dem som inte skulle krascha, och vår hjälte dödades. Hantera flygning du kommer att använda musen. Samla så många gåvor eftersom barn väntar på dem så
Game Jetpack Santa är perfekt genomtänkt tomt och färgstarka grafik. Allt detta skapar en atmosfär som omedelbart dra ditt intresse i detta spel. Öppna Jetpack Santa på vår sida och dyka in den fantastiska äventyr med jultomten.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more