Dina bokmärken

Huvudlös

Spel HeadLess

Huvudlös

HeadLess

Idag vill vi presentera en ny ursprungliga spelet ganska huvudlös. Det manusförfattare företag som har skapat en leksak, kan skapa en ganska mörk värld och att snurra en intressant story. Bakgrunden är ganska intressant. I denna värld levde en kalkon som heter Tom, som växte upp i mysteriet och gå vilse i skogen gården. Han levde en bekymmersfri och lycklig varje solig dag, men en dag ägaren av godset av vår hjälte vridna och högg av hans huvud. Men något gick fel, och vår hjälte kunde överleva någon sorts saga mode. Och nu kramade hans huvud, tog han till sina klackar till den magiska källa som är i stånd att när det är dags att gå tillbaka för att köra steg. Men hans väg inte kommer att bli så lätt. Enligt vägen väntar på en hel del faror och olika fällor som du måste hoppa eller springa runt. Trots allt, om vår hjälte befinner sig i dem, slutligen dör han. Längs vägen vi kommer att stöta på påsar med blod, måste vi samla dem som skulle bevara hälsan, eftersom om det kommer att glida ner en remsa av vår hjälte kommer att dö. Med varje nivå av komplexitet kommer bara att öka så att rätt plan för att köra och visa underverk fingerfärdighet som skulle hjälpa vår hjälte
Spel Headless utvecklats i HTML5 plattform som tillåter spelare att spela den på alla operativsystem och alla devayse som finns för närvarande i världen. Du kan ladda ner Headless till sin enhet eller spela upp den på vår webbplats öppnas i antingen din webbläsare. Vi är övertygade om att spelet Headless kommer att försena dig direkt, och du kommer att spendera mer än en timme i en spännande tävling för att överleva.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more