Dina bokmärken

barn Tangram

Spel Kids Tangram

barn Tangram

Kids Tangram

Framför oss är en ny spännande spel Barn Tangram där vi dyka in i fascinerande värld av origami. Det är konsten att skapa en mängd olika skulpturer gjorda av papper. Du vill prova själv att skapa något intressant? Genom barn Tangram spel har du en chans. Tidig kontakt sker innan flera bilder som skildrar olika djur eller andra föremål. Välj en av dem och noga överväga. När du klickar på det det krossade i bitar och bara bilden syns framför dig. Ditt jobb är att återskapa den från skräp. Dra och släpp dem på vissa platser tills du får hela bilden. För detta kommer du att få poäng, och du kan gå vidare till nästa uppdrag
Game Barn Tangram utvecklas med hjälp av HTML5 -teknik, som ger det en fördel, eftersom du kan spela det inte bara på PC, men också på någon beröring enhet. Den har inga blodiga strider och den är avsedd för spelare som gillar att tillbringa sin tid för att lösa en mängd olika pussel. Bara installera Kids Tangram på enheten och njuta av ett originalmanus av detta fascinerande spel. Om du inte vill bygga den till sin enhet, kan du spela upp den på vår hemsida på nätet. Bara öppna den i webbläsaren och börja.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more