Bokmärken

Spel Farm Days på nätet

Spel Farm Days

Farm Days (Farm Days):

Game Farm Days: ta över
Invånarna i staden tycker ibland att det är mycket trevligt att bo på en gård - vädret är alltid bra, solen skiner, luften är ren, maten är färsk. Men detta händer om du är turist i byn, när du inte behöver arbeta från soluppgång till solnedgång, så att det finns mat på bordet. Lite förståelse för hur det är att arbeta på jorden kommer att få hjälp av webbläsarspelet Farm Days. Det hela började med det faktum att du lämnade en arv - en övergiven gård. När du har ingått ägarens rättigheter anlände du omedelbart till platsen för att bedöma markens omfattning. Men vad var besvikelsen från det han såg - allt omkring var täckt med högt gräs och två ensamma byggnader - ditt hus och ladugård, kvistade och tappade vikt. Det verkar som att den tidigare ägaren inte har gjort någonting på länge och under åren har fullständig öde kommit. Tja, du måste visa vad du är redo för, och att stadsbor också är kapabla att fungera och kunna arbeta. När du kommer att spela Farm Days behöver du inspiration och tålamod för att först lyssna till assistenten som kommer att möta dig, styra dina handlingar och ge ut uppdrag. Hon heter Masha - en livlig tjej som bor i grannskapet. Så snart hon hälsade dig vände hon genast till huvudsaken - arbete. Vi utvecklar vår egen gård
Flickan visade vilket fruktansvärt skick ditt hus är i, och om du vill bo i det måste du reparera det. Låt dig inte skrämma, det är lätt att göra detta - du behöver bara klicka på byggnaden, och här är en liten vit herrgård med ett smart rött tak och en liten trädgård runt. Nästa i raden är ladan - huvudbyggnaden, eftersom de sätter grödan i den och håller verktygen. Det visade sig att han också behövde en större översyn. Gör samma sak med honom, och magiskt är hålen i taket lappade, väggarna målade, de trasiga fönstren ersätts med nya. När reparationsproblemet är löst börjar vi växa grödan. Det första du måste odla är vete. För att komma igång, dra vatten i en brunn och häll ett litet område med korn. Vi måste vänta tills groddarna kläcks, mognar, och det kommer att vara möjligt att samla dem. Men det finns ett kortare sätt - att betala två monetära enheter, och vete växer mycket snabbare. För att slutföra varje åtgärd måste du kursivera objekt:
• Vi samlar vatten i brunnen
• Klicka på tomten för att vattna
• När grödan är mogen klickar du igen för att skörda den.
I framtiden, fortsätter vi att spela Farmers Day, gör vi samma sak när vi behöver agera. Börja tjäna
Spelets utvecklingsscenario är intressant, och för att ange ditt namn i det kommer Farm Days-registrering att hjälpa dig eller registrera dig via en social sida. När grödan skördas faller den in i ladan som du har reparerat, bredvid vilken du ser en anslagstavla. Så snart ett grönt bock visas där, har en ny uppgift anlänt. På iPlayer Farm Days kan du erbjudas en lukrativ affär för att leverera en av produkterna, och om du accepterar det börjar allvarligt arbete. Från och med nu måste du komma ihåg din bild och försöka att inte låta kunder gå ner. Gradvis kommer Farm Days att öppna upp många intressanta möjligheter för dig:
• Avelsdjur och fjäderfä
• Odla olika växter
• Bygg företag
• Bearbeta produkter till varor
• Sälj dem på marknader och butiker
Du kommer att gå från en stadsbor som har anlänt på tomt land till en erfaren jordbrukare, utvecklande och rika, som har allt under kontroll.