Bokmärken

Spel Tanki Online på nätet

Spel Tanki Online

Tanki Online (Tanki Online ):

Tanki Online är en annan spännande tredimensionell upplevelse för spelare som gillar att skjuta. Spelet skapades på vilken version av den klassiska Stridsvagnsslag, som var tillbaka i 1990 spelkonsolen dandy. De slog alla dess skönhet och gameplay, men i dag kommer du att kunna spela i en tredimensionell version av arkad i flerspelarläget.
I början av spelet kommer du att behöva registrera och gå igenom en liten utbildning som kommer att berätta hur du kör dina tankar, hur man kan utveckla sina motståndare och vinna. Efter utbildningen kommer du att kunna få några bonusar för vidare utveckling.
Före början av kampen för att öppna listan över program, som kan ses i någon strid du går. Titta på den här mycket noga, och om du är en nybörjare, inte klättra till allvarliga slagsmål. Du kan också ordna din egen kamp, ​​om inte hittat en lämplig lista. I tanki online har ett garage, där huvudsaken i spelet, då kan du köpa nya typer av utrustning, uppgradera befintliga. Förbättringen omfattar nästan alla krigsmaskinen, från larver till fat av vapen och ammunition till dem. Inte hammare om dagliga bonusar de kommer att hjälpa dig i utvecklingen, fler utmärkelser och reservdelar.
I varje strid olika förutsättningar för att vinna, beroende på vilket läge du väljer eller skapar själv. Om det är nödvändigt att förstöra alla fiender, någonstans att hålla sin egen databas genom att spela som ett lag, men någonstans och fånga fiendernas flagga. På spelet mappa en mängd resurser, att välja dem du kan förbättra din tank vid en viss tidpunkt, men kom ihåg att dina fiender är också medvetna om bonusar, så var försiktig.
Valutor är också olika, kan det vara hur man gör och köp. För kristaller, som säljs separat, kan du köpa mer kraftfulla vapen och påskynda moderniseringen av stridsenheter.
Online tankar lätt att hantera endast ett fåtal knappar för rörelse och bränning, det finns en funktion som du kan slå tornet där pistolen. Besegra dina fiender och tjäna erfarenhet du kommer att låsa upp nya fördelar som ger inträde i ligan och skapa sina egna klaner.