Star Colony

Alternativa namn: Starscolony

koloni Star & nbsp; på nätet & ndash; ovanliga representant för dator & nbsp; onlinespel. Projektet lyckas förena ekonomisk strategi, äventyr och klassiskt RPG. Detta online spel är & nbsp; är koloni Star spelarna en unik möjlighet att bygga sitt eget utrymme koloni för att framställa en mängd resurser och att ingå i strid med de många konkurrenter.

Registrera dig i spelet & nbsp; Star koloni tar inte mycket av din tid, behöver du bara välja ett skärmnamn, e-postadress, som du kommer att få en skriftlig bekräftelse på registreringen, välj en svårt att gissa lösenord och ange deras kön. Som ni kan se, är spelet Star kolonin onlineregistrering utvecklas på det mest enkelt och lättillgängligt sätt. Registrera dig & nbsp; Star kolonin är din biljett till en värld av framtiden som du kommer att bygga din egen karriär och bli ägare till en framgångsrik rymdkoloni. Medan & nbsp; att spela spelet & nbsp; Star Colony nätet helt gratis, liksom spelet är helt webbaserat, behöver du inte ladda ner och installera på din dator några kunder. & Nbsp;

Till skillnad från de flesta andra online-spel, spelet Star kolonin & nbsp; på nätet har en distinkt förmåga & ndash; förmågan att dö. Ja, är din karaktär berövas en bekväm odödlighet och risken för att lämna ett liv väntar på dig vid varje steg & ndash; hunger, sjukdom, slagsmål, attackera den lokala faunan - allt detta när som helst kan ta bort ditt liv, så det lönar sig att vara särskilt försiktiga i början av spelet. Med tiden, eftersom du kommer att kunna spara upp tillräckligt med pengar och genomföra nödvändiga undersökningar blir tillgängliga möjligheten att klona din karaktär, vilket är nyckeln till att lösa problemet med eventuella död, men tills dess, deras huvudsakliga värde & ndash; Livet bör skyddas noga.

Starta spelet, är din karaktär ännu för tidigt att avgöra vad globala problem, eftersom aktualiserats frågor sin egen överlevnad i den stora staden. Hitta ditt första jobb, låt det vara underbetalda och undervärderade, men det kommer att ge välbehövligt för inköp av mat och dryck pengar. En sådan handlingsfrihet, vilket gör det möjligt för spelaren att bli både en ökänd äventyrare och respektabel och laglydiga affärsman, och kanske båda tillsammans, lockar många som vill spela spel online & nbsp; Star koloni, i dag över hela världen att bygga sin karriär i världen av framtiden Det tar några tiotusentals människor.

Med tiden inte bara kommer att öka din poäng i den virtuella stranden av spelet kommer att växa dina ambitioner och mål. Om igår dig att lösa det akuta problemet med att hitta mat och tak över huvudet, nu du som chef för hela stellar kolonin ordförande stora kassaflöden och lösa globala frågor fånga upp nya områden och öka sitt inflytande i spelvärlden. Som ni kan se, spela & nbsp; Star koloni i sin förundran i varje skede av spelet, vilket är varför i stjärnornas spela av kolonin inte bry spelarna. Prova det och du bygga en lysande karriär i världen av framtiden!

& nbsp;

& nbsp;

 

Spelar också