Yitien Krön

Alternativa namn: Yitien

Game Yitien Chronicles är ett webbläsarbaserat fantasy-spel som skapats & nbsp; i frågan om kinesiska animation. Du kommer att spela spelet Yitien Chronicles och de två legendariska vapen mästare, kommer att delta i uppdrag, delta i slagsmål med andra aktörer, lära sig nyanser i kamouflage, samt kunna få ytterligare bonus. Yitien är en konsekvent online-spel MMORPG spel som skapas baserad på en roman av Gu Long. Tanken är att endast en spelare kommer att kunna förstöra tyrannen och skapa ordning och fred i det gamla Kina! Förmodligen, den här spelaren är du?

Före pjäsen Yitien , se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp;

Registrering i spelet Yitien inte kommer att ta mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; tecken upp & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange användarnamn;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ett säkert lösenord, och upprepa det;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange en giltig e-post;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Skriv ditt födelsedatum,

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; klicka & laquo; Skicka & raquo; och Yitien Krön registreringen är klar.

Yitien & nbsp; på nätet & nbsp; är ett webbläsarbaserat spel baserat på RPG från R [ 2] 1 Spel . Perfekt matchade ljudeffekter och handlingen gör det här spelet väldigt intressant, men åtgärden är lite långsam och den långa berättelsen, tyvärr, kan minska nöjet att Yitien Chronicles & nbsp; på nätet [ 1].

Naturligtvis Yitien Chronicles & nbsp; för att spela - det är ganska intressant. I ett spännande spel Yitien & nbsp; på nätet & nbsp; kan du inte bara möta det enorma antalet olika karaktärer från olika samhällsskikt, men också att du kommer att få möjlighet att upptäcka landet och placerar rika kinesiska kulturen. Dessutom har nästan varje plats själv i spelet Yitien har en viss kulturell tradition. Mount Emei, Peach Blossom ön och andra kända platser bekanta för fans av en mängd olika kinesiska, eftersom var och en av dessa platser är en symbol för kampsporter skolor eller beskrivs som en helig plats, där en gång bodde Kung Fu-mästare. Utöver dessa gemensamma områden, som är markerade på kartan, hittar du också de separata strukturer som fort, tempel och passager i Yitien online spel.

Game Gameplay Yitien & nbsp; varar under en längre tid, var spelarna spända och detta orsakar oro. Varierade uppdrag skickar du till det stora antalet platser där du kan rådgöra med olika symboler för att besegra pirater, skurkar, eller be råd från studenterna, och så vidare. n.

Yitien Chronicles & nbsp; onlinespel kommer att erbjuda dig tre klasser, svärd dansare med utmärkt offensiv förmåga, krigarna med hög skydds och god hälsa och healers med förmågan att läka allierade och sig själv. Varje klass motsvarar olika attribut i form av säkerhetsattacker, block och slag.

I slutet av varje uppdrag Yitien & nbsp; på nätet ger dig en belöning i form av erfarenhetspoäng, och när dina erfarenhetspoäng kommer att fylla indikatorn längst ned på skärmen, då du kommer att vara tillgänglig för att uppgradera och ny utrustning. Du kommer också att få, eller fordonet i tid eller husdjur i spelet Yitien , som kommer att följa dig hela spelet världen Yitien & nbsp; på nätet .

Spelet är också en arena där du kan utmana dina motståndare för att vinna ära och härlighet. Din återhämtning kommer omedelbart efter striden, men spelet för närvarande Yitien & nbsp; kan undvikas om du vill tillbringa lite tackor. Du kan också tävla med befälhavarna på de olika sekter Hong-Fu för att få en medalj hjälte. För att förbättra attributen för din karaktär i spelet Yitien , du kan hitta Meridian. Alla priser, utmärkelser, utmärkelser och berömmelse kommer att köpa en hel del intressanta saker som du kan köpa i butiken, de kommer att ge dig ytterligare fördelar i strid Yitien & nbsp; online spel.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar