Xterium

Alternativa namn: Xterium

Spelet Iksterium är en fascinerande dataspel, & nbsp; där du kan spela gratis på webbläsaren.

& nbsp; Spelet Xterium registrering är tillgänglig för många användare. För att registrera i spelet Xterium måste du ange:

1. Hans användarnamn.

2. Din e-postadress.

3. skriv din unika lösenord för spelet.

& nbsp;

I början av spelet du behöver för att bygga Iksterium nätet inköpsresurser för deras planet. För att göra detta måste du bygga gruvor metall, kristall och deuterium. Metall och kristall gruvor det skulle vara bra att bilda samtidigt, det vill säga, bör du försöka få deras nivå var genomgående densamma.

Synthesizer måste innehålla deuterium på samma nivå som de andra gruvor. Alternativt, i fallet när du har tillräckligt med pengar, måste du hålla den på fem nivåer under.

för att starta spelet Xterium spelar du behöver för att bygga ett forskningslaboratorium för att studera grundforskning. Till att börja med & nbsp; du måste undersöka följande undersökningar:

1. Spionage & ndash; Denna studie, som ligger på den tredje nivån i spelet. Det är bäst att utforska astrofysik.

2. Energiteknik är på 12 nivå. Den energi du ständigt behövs. Den energi du behöver på många nivåer för en mängd olika uppgifter.

3. Jetmotorn är en 6 nivå. Jetmotor du behöver för att bygga fartyg som BT och MT. Du måste fylla att resurserna kommer att bli lättare att göra plundring. Det kommer att bli svårt att göra resurser från sina egna gruvor.

4. Datortekniken är i 10 nivå. Behöver du en fabrik nanites utan det du inte kan göra mycket.

5. Astrophysics ligger på den 15: e nivå. I början av spelet måste du pumpa upp till 15 nivåer. Då är du önskvärt att utveckla upp till 25 nivåer.

& nbsp;

Spela Xterium & nbsp; Du måste först på en planet. I början av spelet kommer du att få din planet. Denna planet är alltid för dig att bemästra. Du kan inte ta bort den här planeten. & Nbsp;

Du måste hela tiden utrusta den här planeten. Du kan på det, till exempel bygga Technopolis. Efter det ska du bygga ett skepp att kolonisera.

Spelet Xterium nätet då du kommer att behöva ta itu med kolonisering. För detta måste du söka världen med störst antal intilliggande planeter.

Du kan ha maximalt fjorton kolonier. Kolonier kan vara i kontrast till huvudplanet avlägsnades.

En annan fördel med spelet är de teleportation planeter. När teleportera planeter finns vissa begränsningar. Teleportation passera mycket snabbt. Teleportering från månen för alla spelare är omöjligt. Dessutom kan du inte teleportera till din eller någon annan planet med alla uppdrag.

Xterium spel som kommer att tilltala fans av utrymme och otroligt underhållning. Unna dig oförglömliga stunder med spelet Xterium!

Spela tillsammans med dina vänner, dela med sig sina känslor!

 

Spelar också