Alternativa namn: WORLD OF varpleyns, wowp, word of varpleyns

World Warplanes på nätet & ndash; gratis webbaserat multiplayer-spel av militära ämnen, som de händelseutvecklingen i realtid. Du transporteras i turbulenta timmar världskriget. Företaget Wargaming . net , skaparen av projektet, ger användarna en verkligt uppslukande MMO-action tillägnad den 30 Aviation & ndash; 50s. Att sitta bakom ratten i järn fåglar, du deltar i de stora striderna som sker i luften. Du kan inte använda ett plan och spendera hundratals. Även om var och en av dem har sina egna egenskaper, vapen och förmågor. Lär dig att hantera olika typer av flygplan, och spelet WOW kommer att spela för dig alla färger. Du är i själva verket en god chans att vinna dominans i vidsträckta himlen!

Innan du börjar spela Världs Warplanes , måste du se till att datorn uppfyller följande lägsta systemkrav: operativsystem Windows [2 ] XP Vista , 7; Processor ( CPU ) 2. 2 GHz; Kompatibilitet med DirectX 9. 0 c ; grafik GeForce 7600 GT eller ATI X 1600; förlängning 1024, höjd 720 pixlar, och 2 GB RAM. För att komma till historisk tid hjälper dig att Världs Warplanes check. Skapa ett konto är inte svårt. Du fyller bara i ett fåtal områden: spelarnamn, e-postadress, lösenord, Upprepa lösenord, karaktärerna från bilden. Tänk på att det faktum att skapa ett konto, godkänner du användaravtalet.

Så du började Världs Warplanes spela och, naturligtvis, du verkligen undrar vad är & nbsp; vad. Du kommer att bli ombedd att välja mellan fyra klasser av teknik. Detta enmotoriga stridsflygplan (ljus, effektiv manövrering i närstrid), tvåmotoriga fighter (tung, mycket farligt, med kraftfulla vapen), attack (känd som jägare för markmål) och carrier-baserade fighter (den gyllene medelvägen mellan lungorna och tunga kämpar). De har alla unika egenskaper, var och en har flera alternativ för vapen, och kan ha ett annat beteende i strid. Upplev alla nya och nya luft flygplan ledande stormakter & ndash; det kommer säkert ta obeskrivlig glädje! Efter göra ett val, bör du gå med ett av lagen. Gamers är uppdelade i två lag för att bekämpa varandra. Dessutom äger varje lag ett land bas. Det är förstörelsen av fiendens baser, och kommer att innebära seger. Framgången märkt upplupen erfarenhet och krediter, som sedan används på din diskretion. Till exempel, ny forskning & nbsp; eller köp av ytterligare moduler.

Spelvärlden av militära flygplan kräver ständig pumpning dina befjädrade vänner. Efter att all utrustning indelas i nivåer. Så du börjar med spelet i hangaren där flygplanet är den första av tre nivåer. Ja, redan försöker hantera din första, kanske primitiva flygplan, kommer du att känna hur snabbt bär gameplay. Men det bästa är ändå att komma! Du kan komma igång ganska snabbt. Det räcker med att undersöka ett par knep för att slåss på lika villkor med de fruktansvärda fiender.

I det skede av PTA föreslagna ordningen och laquo; Excellence & raquo;. Men detta är inte gränsen och så småningom utvecklare kommer att försöka att överraska dig genom att lägga till nya lägen. Så inom en snar framtid planerar vi att ansluta intressant läge som kallas & laquo; Escort & raquo;, vilket innebär att spåra en grupp bots bombplan till målet. Det handlar i utsikterna för varje användare, under tiden, om du är bara en nybörjare att gå igenom en speciell träningsläge.

& nbsp;

Game & nbsp; Världs Warplanes är i stånd att oändlig glädje du med dynamiska händelser, oförglömlig driva fienden, snabba, varma slagsmål och massor av tillgängliga flygplan. Betyg allt uppskattat! Låt spelet kommer att föra bara positiva känslor!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar