World of Mercenaries

Alternativa namn: World of Mercenaries

I praktiken skyttar med realistisk grafik som används, njöt och kommer att njuta av galna popularitet bland gamers, oavsett ålder, yrke och hobby. Spelet World of Mercenaries & ndash; bara ett sådant projekt. Just nu är det exakta datumet för dess release i utrymmet nätet okänd, men projektledningen har alltid stött allmänheten informerad om utvecklingen. Så, meddelades det att snart kommer att börja stängd beta. Inspelning testningen är öppet nu, så att vem som helst kan få i rad för denna andra snabbtangenter.

Som utvecklare lovar, World of Mercenaries på nätet kommer inte representera en typisk multiplayer online shooter, kommer det att bli något mer. Skapad av ledande europeiska utvecklare av detta projekt kommer att bli en FPS med möjlighet till ett interaktivt spel. I hjärtat av detta projekt är Unreal Engine 3. En av de mest efterlängtade spelen kommer att ha alla favoritfunktioner. Så, kan tecken kontinuerligt pumpas, vapen & ndash; förbättra smak och behov, och att göra allt som är möjligt att vara helt gratis.

Eftersom spelet är nätet, kan det antas att i World of Mercen registreringen kommer att behövas, och som i alla andra projekt. Naturligtvis, om alla styrelser registrering är för tidigt att säga. Är det emellertid i detta skede är möjligt att notera det faktum att spelet inte är en rysk gränssnitt, därför, de som inte är bekant med den engelska måste dra kunskap eller för att köpa en ordbok. Faktum är att hanteringen av spelet utförs begriplig och tillgänglig.

Det är känt att efter lanseringen av beta, kan spelarna ladda ner installationsfilen för spelet på Steam. Även om det är omöjligt att säga säkert om det är möjligt att spela i World of Mercenaries gratis, även om projektet kommer att betalas, tror vi det priset kommer att vara tillräcklig och lämplig, och det motiverar det fullt ut.

Omedelbart efter starten av spelet kommer du att bli en legosoldat som naturligtvis kommer att behöva utföra uppgifter av alla slag. Som utlovat skaparna, kännetecknen för detta spel är förmågan att anpassa utseende och karaktär, och hans kvaliteter, och vapen. Du har en chans att självständigt skapa och spela spelet World of Mercenaries mäktigaste tecken i världen.

kommer att erbjudas ett urval av nio klasser av karaktärer, som kommer att kända senare. Det är redan känt att valet av vapen i spelet är helt enkelt fantastisk, och möjligheten att förbättra det i framtiden kommer att göra dig oövervinnerlig. I butiken, kan vem som helst köpa saker som hjälper nå framgång i strid.

& nbsp;

Grunden för spelet & ndash; kollektiva slagsmål. Du hittar ett stort antal grupp strider och gemensamma uppdrag. World of Mercenaries spelet kommer att vara intressanta och roliga tack vare genomförandet av tidsplanen. Du kommer att kunna märka även de infraröda sevärdheter, flammor sluka staden, och många andra små saker som inte finns i andra spel vakande öga.

 

Spelar också