World of Warships Blitz

Alternativa namn: WoWS Blitz, World of Battle Blitz Båtar

Game World of Warships Blitz är ett efterlängtat projekt.

Ännu en gång skedde företaget Wargaming Group av det faktum att det var glädjande för sjöbattens fans med ett leksak som heter World of Warships Blitz. Om du spelade datorns version kommer du bli positivt överraskad hur skickligt författarna närmade sig anpassade den till Android.

Sudy förresten som projektet snabbt blir populärt, kan vi med säkerhet säga att det snart kommer att ta en av de första platserna i betyg av kultleksaker. Till World of Warships Blitz-nedladdning behöver du inget speciellt, och det kommer att klara av telefonmodellen med OS-versionen från 4. 4 och över, samt med en fri plats under installationen av 59 M.

Det finns fortfarande möjlighet att ladda ner World of Warships Blitz på datorn, så att ingen kommer att bli utelämnad.

Förvaltningsförhållanden.

Om du jämför mobila och datorversioner, blir det i de första kartorna i området avsevärt reducerat för att göra det lättare, eftersom du måste spela på en liten skärm. Kontrollen på pekskärmen skiljer sig åt i olika hörn, det finns speciella knappar. Nedre vänster är navigeringen. Genom att klicka på en av pilarna ställer du kursen åt höger / vänster eller bakåt / framåt. Klicka på pilen en gång och skeppet kommer att flyta. Om den trycks igen, accelererar den. Det som är bekvämt är att de inte behöver fixas med ett konstant tryck. Det räcker att ge ett kommando, och du kan göra andra manipuleringar.

I det nedre högra hörnet av korset är kommandot att skjuta indikerat och kikare är en approximation. I mitten av verktygsikonen och reparationen. Övre högra hörnet är ockuperat av ikonen med byte av vapen, på vänstra kartan av terrängen, och i mitten ser vi skalaen av stridernas framsteg. Eftersom allt detta har små dimensioner, genomskinlighet och intuitiv förståelse, för en sådan storleksanpassad leksak är detta ett stort plus.

Gamespel.

Dessutom erbjuder spelet World of Warships Blitz:

Som i datorversionen, World of Warships Blitz erbjuder spelet i mobilversionen lägen PvP och PvE.

  • Stort urval av 90 fartyg som tillhör olika länder
  • Kanar kämpar i Arktis, Atlanten och Stillahavsområdet
  • Diversity of weapons
  • Kontinuerlig pumpning av fartyg Mer än ett kampläge: singel, lag, företag, rank
  • Amphas för prestationer och wins
Det har redan nämnts att valet av kartor är enormt, men de har minskat med ungefär en tredjedel så att de inte behöver korsa de övergivna utsträckningarna av vattenytan för länge på vägen till huvudhändelsen. Om du spelar PvP kan spelare också grupperas i grupper om 7 deltagare. I resten är allt analogt med att köpa fartyg, pumpa dem, delta i uppdrag, uppdrag och andra evenemang. För detta ger givetvis värdefulla utmärkelser och bonusar. Förutom priserna för deltagande i slagsmål gav WoWS Blitz också andra trevliga överraskningar. Om du till exempel, under veckan som du besökte leksaken dagligen, få ett premiumkonto i tre dagar.

Till fans av actionspel kommer det att vara intressant att uppleva detta projekt, särskilt om de är bekanta med andra verk av utvecklaren (tankar och flygplan). Han lockar också de som upprepade gånger har tagit sig in i stridsfartyg på stora datormonitorer. Det är lättare för dem att bestämma uppsättningen av fartyg för sin flotta (förstörare, kryssare, slagskepp) och deras sätt att pumpa. Nybörjare kommer att upptäcka ett stort fält för forskning för att bestämma varje skepps kvaliteter i strid.

Te som lyckades testa spelet, ge en unik positiv bedömning. Också till hennes fördel är det faktum att uppdateringar kontinuerligt frigörs och att korrigering av eventuella fel av utvecklarna är aktiv.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar