World Of Steel: Tankstyrka

Alternativa namn: WoS, World of Steel

Game World Of Steel: Tank Force seger kommer att vara din.

Om kulisserna om många spel om World Of Steel-tankar: Tankstyrkan är underlägsen på vissa sätt, men det finns också sin zest i den. Representerar hennes studio BraveTale, bestämde sig också för att delta i den allmänna entusiasmen för militanta. Kanske är du redan bekant med hennes arbete på krigsskepp. Nu har du möjlighet till World of Steel: Tank Force-nedladdning och utvärdera dess potential. Förvänta sig något ovanligt från projektet är inte nödvändigt. Strängt taget kan vad som är otroligt och speciellt ses i nästa actionspel om tankar? Om de inte växer vingar, så är detta klassikern av genren, där spelarna mästar terrängen, regelbundet strider mot fiender, tjänar pengar på denna spelvaluta och spenderar den på pumputrustning.

Denna tekniska egenskaper bör beaktas, då spelet väger 77 M, kräver versionen för en mobiltelefon en Android-version på minst 2. 3, men i själva verket från 4. 1, med hänsyn till periodiska uppdateringar. Även för rättvisans skull måste jag säga att de inte går ut så ofta. Men de som vill kan ladda ner World Of Steel: Tank Force till datorn och njut av vad som händer på storskärmen.

Features och passage.

Huvudfunktionen som skiljer projektet från analoger är bristen på ett lagspel. Det vill säga du kan bara slåss mot en motståndare mot datorn och hänga taktik och beteende i olika situationer. Men även med detta spel World of Steel: Tankstyrka är fortfarande intressant med sådana komponenter:

  • För dyrt donera med en minsta uppsättning funktioner
  • Not den ursprungliga story
  • Svårigheter med gratis uppgradering av tankar
  • Höga krav på Internetanslutning och enheten för installation

  Som redan nämnts är grafiken här väldigt utmärkt, du kan se till och med bländningen av soliga kaniner på kroppen av stridsfordon och ganska realistisk rök efter skotten.

 • God grafik
 • Ett utmärkt urval av utrustning
 • Detailed cards
 • Dynamiska strider
 • Applighet att pumpa maskiner
 • Enkel kontroll

Dessutom är det nödvändigt att vara uppmärksam och parterna är inte särskilt attraktiva:

Men för allt du måste betala, och i det här fallet, din tekniska kapacitet. Ett annat betalningsalternativ är reella pengar för förbättrade vapen och tankar, extra bonusar och annan donat. Priserna börjar vid 54,99 UAH. , uppnår UAH 5 249,99. Om du vill uppnå allt själv, det är prisvärt. Var så tålamod, för du måste spara pengar för nya vapen, rustning, delar till motorn och så vidare. När spelet går framåt flyttar spelarna upp nivåerna, och det öppnar nya möjligheter.

Liksom i liknande leksaker, World of Steel: Tank Force spel ger en belöning för framgång i strid, betala med mynt. Men för att uppgradera, måste dela inte i en, och inte ens i tre strider. Förbättringar är ganska dyra, och för att uppnå en mer eller mindre hög nivå måste man försöka att inte förgås i nästa strid. Att agera på platser med olika geografiska egenskaper i skogsbältet, snötäckta berg, öknar och andra. Landskapsändringen är snabb, så det blir inte möjligt att beundra skönheten ombord. Vad som händer på fältet är mycket viktigare, eftersom tankarna står inför nästan näsa för att näsa, och skalan över dem visar hur mycket liv som finns kvar i dem.

K ett ord, i leksaken finns det ett viktigt plus möjligheten att välja en tank som passar perfekt in i terrängförhållandena. För att förbättra sina grundläggande egenskaper använder du kamouflage, vilket gör det möjligt för bilen att slå samman med landskapet.

 

Spelar också