Woozworld

Alternativa namn: Woozworld

Game Woozworld - är en webbläsare MMO spel baserat på den virtuella världen i ständig utveckling utformad för ungdomar (i åldern 9-14 år). I Woozworld på nätet tonåringar kan säkert skapa sitt eget universum, spela och kommunicera med varandra. Spelet har en kreativ funktion, liksom hundratals spel baserade på populära barnboksserien.

Före pjäsen Woozworld, se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Gå med i spelet Woozworld inte ta mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1.                   På huvudsidan väljer du & laquo; gå & raquo ;;

2.                   Ange ditt födelsedatum,

3.                   måste ange en giltig e-post;

4.                   Skriv in ett säkert lösenord, och upprepa det;

5.                   Välj & laquo; spela & raquo; och Woozworld registrering är över.

Game Woozworld är en online MMO värld, som är tillgänglig för barn mellan 9 och 14 år. Spelet erbjuder ungdomar möjlighet att bilda sina individuella värld, spel och kommunicera med andra vänner. Spelet presenterar ursprungliga egenskaper och massor av spel, som den berömda TV-serie för barn.

Woozworld på nätet ger varje spelare möjlighet att utforma sin karaktär med hjälp av ett stort antal tillbehör för utvecklingen av bilden och helt förändra världen. Spelare kan göra sitt val av karaktär Woozworld på nätet och njuta av det breda utbud av spel, samt ett fantastiskt utbud av video. Dessutom kan varje barn kommunicera med hans / hennes vänner att delta i striderna Spellz och utföra olika uppgifter. Spelare kan även vinna poäng, som kan användas för att köpa olika poster i spelet Woozworld.

Föräldrar behöver inte oroa sig för säkerheten för sina barn, eftersom spelet är helt säkert för barnets psyke.

Om spelarna prenumererar på Woozworld på nätet , de kommer att gynnas av en ännu fler fördelar. Universitetet är valutan, som används uteslutande av abonnenter Woozworld på nätet . Dessutom kommer de att erbjudas tillgång till modeaccessoarer och klädesplagg, som de kan använda för att förbättra utseendet på sina karaktärer. Abonnenter har en unik möjlighet att dra nytta av högskolorna som ges till dem varje vecka!

Du kommer Woozworld spela och förstå spelet tillåter varje medlem att utveckla sin egen värld med hjälp av din fantasi. Spelare kan även avgöra om de är intresserade av samarbete med andra vänner och invånare Woozworld på nätet . Beslutar att sätta dörren och genom distribution av deras specifika ändamål, spelarna har möjlighet att skapa sina egna världar precis som de vill.

Du måste tillåta barnet att avslöja sin kreativitet för att skapa en unik värld Woozworld på nätet . Woozworld fokuserar på att erbjuda de bästa tjänsterna till sina medlemmar, så det blir inga skadliga funktioner i spelet. Ditt barn bör försöka och du kommer se att han / hon kommer att spela Woozworld tid!

I Woozworld på nätet varje barn kan skapa och anpassa hans / hennes karaktär med tillbehör och förändra världen, rösta på det bästa tecknet, & nbsp; att spela och titta på hundratals spel och Video (på plats), att börja striden med de andra spelarna och vänner, för att ta världen med storm och slutföra olika uppdrag, samla universitet och köpa inblandade i animeringen Woozworld författaren objekt.

& nbsp;

I Woozworld på nätet varje spelare kan skapa en värld baserad på hans fantasi och välja om han eller hon vill dela den med sina vänner och andra invånare i spelet Woozworld!

 

Spelar också