Wolfteam

Alternativa namn: Wolven Order

Wolfteam Wolf trupp - detta är den ursprungliga multiplayer online first-person shooter som skapats i 3D. Detta spel är helt gratis, kräver bara ett konto. Bland online & nbsp; alla typer av spel, det finns inte så få MMOFPS, Wolf trupp och spela en av dem. Själva namnet på Wolfteam Wolf Squad berättar vilken typ av spel som skapats. Den skiljer sig från många andra online-shooters ganska ursprungliga handlingen i online-spel och dess funktioner. I berättelsen, det finns ett antal personer som kan åtmin kommer att förvandla till vargar och tillbaka, hålla sinnet och mänsklig socialitet. Av dessa människor, och bildades Wolf truppen.

Och förändra skepnader och laquo; Wolfman & raquo; spelare (lag) ger utrymme för strid åtgärder, för när sådana möjligheter han har mycket fler alternativ att bygga en strategi för krigföring. Detta gör online-spelet Wolfteam Wolf truppen är mycket intressant, eftersom å ena sidan, en tillräckligt stor arsenal av vapen som tillhandahålls av & laquo; den mänskliga sidan & raquo; karaktär, möjliggör fjärr-attacker. Å andra sidan, verfolfa fördel i styrka, snabbhet och skicklighet, i motsats till verkan från ett säkert avstånd. Bland annat varulv skepnad medger karaktären att klättra väggarna. Varulvar har en mängd, som var och en har sina egna egenskaper: isen wolf, vakt, skugga, berserker etc ..

Av naturligtvis en hel del uppmärksamhet i detta online spel som betalas till karaktären arsenal av vapen. Som redan nämnts, kan vapnet endast användas om du är i mänsklig form. Arm i minsta möjliga (och nödvändiga) i början av spelet Wolfteam Wolf trupp, för detta ändamål kommer du att ha en viss mängd guld. Under spelets gång, utför en mängd olika stridsuppdrag och gruvfonder därmed vapnet kan köpas, samt spela spelet och få det som en belöning. Olika misshandel vapen, varierade vapen, vapen och granater som du kan få och välja den som passar din smak. Vissa typer av vapen kan du även ändra, förbättra dess parametrar. Också uppmärksamma de saker som ger makt karaktären Wolfteam Wolf Squad: ryggsäckar, tatuering, utrustnings.

För att börja spela spel online måste du registrera. Gå i spelet Wolf truppen är följande. På sidan av spelet press Gratis registret. När du har bekräftat att du anger data (ladda ner spel, och registrering är gratis), följ instruktionerna som visas på skärmen för att starta spelet och börja spela Wolfteam för skojs skull.

Gå in i spelet, måste du välja och region, ange samtalet. Callsign - är ditt namn i online-spelet Wolfteam Wolf truppen. Tänk på att ett enda konto kan motsvara endast ett samtal. Den kräver ingen registrering. Nu är det dags att ansluta sig till lagspelare som du väljer.

Kärnan i spelet Wolfteam Wolf trupp är på nätet två motsatta grupper av spelare. Det finns några intressanta spellägen: & laquo; Death Match & raquo; - Ett spel om förstörelsen av det maximala antalet spelare i motståndarlaget i en begränsad tid. Detta läge är en form av till exempel kan du ställa in en gräns för de vapen som används i kampen. Mode & laquo; Destroyer & raquo; - En lag växter en bomb på en viss plats, andra & ndash; Han försöker undvika det eller neutralisera den. I olika fall, får spelare att omvandlingen av människor eller Wolves. & Nbsp;

& laquo; Conqueror & raquo; Den har tre olika lägen, men alla har samma mål och ndash; att fånga det största antalet fasta baser, i en begränsad tid.

Så spelar Wolf truppen ska bli intressant att fans av dynamiska online-shooters. Spelet har hög kvalitet 3D-grafik, ett stort utbud av vapen, förbättrar hela spelet, de olika varianterna av striderna, och bara ditt sinne och mod att hjälpa spela och överleva i en dödlig kamp som i detta online spel i överflöd. & Nbsp;

Börja spela just nu och du kommer inte att ångra!

& nbsp;

 

Spelar också