Vinterfrost Heritage North

Alternativa namn:

Game Vinterfrost Heritage North: War med de döda.

Igra Vinterfrost Heritage North inbjuder nya spelare till fantasivärld, där de erbjuds rollen som hjälte, avsedda att skydda riket från rebeller döda.

Mnogo år sedan nio klaner Våga beslutat att glömma tidigare motsättningar, för att samla in mellan de olika typer av människor, en representant, och kombinera dem till en expedition. Alverna, människor, dvärgar, jättar och orcher var tvungen att komma till avlägsna hörn av kontinenten i norr, där för att hitta den dolda skatten, och ta med till staden.

Na utrustning och utbildning tog en hel del resurser, men de ansträngningar var förgäves expedition omkom i det hårda klimatet. Under årens lopp, och inte vänta på nyheter, blev det klart att de inte längre kommer. Men detta är bara uppmanas härskare att samla den nya gruppen. Tyvärr de drabbades av samma öde som de som följde dem.

Över tiden, alla som gick ut och dödade, de döda komma tillbaka för att hämnas hårdhet deras ättlingar. Börjar spela spelet Vinterfrost Heritage North, blir du medlem i en av de gamla familjer som deltog i företaget, och därför tvingas konfrontera rebellerna döda släkting.

Vas med sin bror räddar hans far, men han måste offra sitt eget liv, så att ni kan gå på en farlig äventyr, och försöka hitta svar på viktiga frågor.

är ditt första val.

Vy har rätt att avgöra vad som är bäst för dig Vinterfrost Heritage North registrering eller anslutning via sociala nätverk. Nästa steg är att skapa tecknet. För att göra detta, se till egenskaperna hos varje yrke, och notera att utseendet och vissa färdigheter är beroende av att man eller kvinna.

  • Rogue smidig och snabb, väl skygga från fiendens attacker. Detta är en effektiv kämpe mot enskilda mål, men kan inte hantera gruppen.
  • Warrior typisk tank med massor av vitalitet. Utrustad med den kraft som är idealisk för närstridsattacker.
  • Mag inte skiljer sig god hälsa, och är inte särskilt effektivt mot enstaka kraftiga skurkar, men gruppen är inte mycket starka motståndare påverkar rörelsen av lillfingret. Under pumpning, kan du välja vad du vill att det ska vara en läkare eller som orsakar skada.
  • Shaman är en bra försvarare, lika bra som magikern har stavar.

Det är dags att agera.

V Vinterfrost Heritage North spela bra av många skäl, men det första som fångar ögat är mycket ljus, tilltalande för ögat diagrammet. Utvecklingen är jämn, och de första nivåerna är inte särskilt ansträngande starka motståndare. Din styrka kommer att vara tillräckligt för att ta itu med massor av döda.

Senare du börjar att hitta styrka och erfarenhet, bli starkare, och du kommer att vara redo för allvarliga sammanstötningar. Under händelseförloppet kommer du att:

  • Primenyat principen steg för steg deystviy
  • Nanimat pomoschnikov
  • Dratsya med monstrami
  • Srazhatsya med geymerami
  • Uchastvovat i spännande rezhimah

Naraschivat kan uppleva genom att delta i uppdrag, men du kan använda meditation, lämnar hjälte i detta tillstånd tills du har gått bort. Men kommer tillbaka, hittar du det färska och mer kraftfull.

Vash karaktär begåvad tretton talanger, och under striden, du bestämmer vilken som är mer lämplig här. Men sex av dina trupp kompisar kommer automatiskt att använda gåvan, som är utrustad med, så överväga detta när du placerar bolaget på slagfältet.

V iPlayer Vinterfrost Heritage North länge kvar en ensam krigare kommer inte att fungera om du vill besegra på boss. Så förenas i klaner, slåss i arenan, får toppriser.

 

Spelar också