Wind of Luck

Alternativa namn: Wind of Luck

detta spel du har att spela på uppdrag av sjöman som vill vinna överhöghet på alla hav. Bortsett från dig i spelet Wind of Luck på nätet denna crave de flesta andra band & nbsp; och organisationer.

Wind of Luck spel som du kan spela gratis, genom att ladda ner till din dator, spelklienten.

Spelet Wind of lycka Du kan spela upp följande typer av fartyg:

 1. Asian.
 2. Karibien.
 3. Medelhavet.

För asiatiska fordon inkluderar:

 1. Kobukson & ndash; är den mest kända krigsskepp Asien. & Nbsp;
 2. katamaran är en liten dubbel fartyg som dök upp på polynesiska öarna.
 3. Quee Song & ndash; denna berömda koreanska fartyg.
 4. Pirate Junk & ndash; en traditionell fartyg till Asien lycksökare.

till Karibien fartyg inkluderar:

 1. Barca är utgångsfartyget Caribbean fartyg. Detta är en av de lättaste fordonen i spelet, och det är en mycket bra båt för att lära sig grunderna i marin striden.
 2. Smuggler Schooner & ndash; en liten skonare, avsedd för snabba och korta serier, låg profil med knäppta segel och god motståndskraft. Genomgående bra fartyg under ogynnsamma vindar. Med ett deplacement på ca 90 ton den kan nå en hög hastighet segling under en lång tid.
 3. Bermuda & ndash; Fartyget, som ofta förekommer bland unga lycksökare och låg profil maritima råttor i vattnet i Karibien. Stabil under ogynnsamma vindar. Slanka och eleganta skonaren Bermuda kan nå en maximal hastighet i en mycket kort tid.
 4. Privateer - stort fartyg som utformats speciellt för åtal och handelsfartyg. Corps på grund av sin styrka är konstruerade för hastighet och beväpning. Det är oftast avsedd för ett litet avstånd och förlita sig på sina spelare hastighet på kort tid. Detta fartyg kan utföra alla uppgifter, med små förluster.

För att Sredizemeomorskim fartyg innefattar:

 1. Polacca & ndash; är en mångsidig skepp. I den finns åror och segel som triangulära och torg, det är mycket bra för gynnsamma och ogynnsamma vindar. Kan simma i grunt vatten.
 2. Balancella & ndash; detta är en stor fiskebåt. Hon har totalt 4 små kanoner ombord. & Nbsp;
 3. Xebec & ndash; Det är den vanligaste konstruktionen av fartyget, som används av de Barbary corsairs i Medelhavet i XVII-XVIII århundraden. Låg ombord på fartyget gjorde det svårt mål för stora fartyg. Extreme manövrerbarhet gör Xebec är mycket bra alternativ för taktik och smyga till fienden.
 4. slagskepp & ndash; Detta fartyg, som är uppdelade i 4 priser. Denna skönhet har en nästan perfekt balans mellan eldkraft, seghet och möjligheter rörelse. Ombord 60 kanoner på två batteridäck. Med en stark struktur och tight klänning.

Spela Wind of LuckVy vara i olika regioner på olika kartor. Din uppmärksamhet kommer att ägnas sex regioner.

Starta spelet Wind of Luck gratis att spela med dina vänner. De är mycket mer intressant och tiden går mycket snabbt.

Wind of Luck på nätet & ndash; Det är ett riktigt spel, det kommer säkert att du gillar det!

 

Spelar också