War åska

Alternativa namn: War åska

The Game War Thunder full nedsänkning under det stora patriotiska kriget.

The Game War Thunder är baserat på verkliga händelser under andra världskriget, med hjälp av olika militära utrustningar från den tiden. Den mest utvecklade flygningen i spelet, inte så länge sedan, var tankar och pansarfordon kopplade till projektet, marinen är idag utvecklingsutsikterna för spelet.

Developers väldigt allvarligt närmade sig den historiska delen av projektet, spelar Var Thunder helt de verkliga händelserna för militära operationer. Användaren, som har gått med i projektet, kommer till en annan tid och kan studera andra världskrigets historia som självständigt deltar i händelserna på den tiden. Den historiska komponenten är inte det enda som är så nära som möjligt för sanningen, utvecklarna när de skapar flygplan och tankar studerade egenskaperna hos varje modell, sammanfaller alla enheter av militär utrustning med prototyperna utseende och tekniska egenskaper. Spelets fysik, så nära verkligheten som möjligt, kan tanken slits av larver eller skadas genom att springa efter en hård slag i gropen.

Air-simulator, som ursprungligen utformades av författarna till detta projekt, men spelet gick utöver det enkla multiplayer-online-spelet, där huvudidén var militär strategi och flygsimulering. Genom att lägga till ytterligare teknik till projektet tog utvecklarna sitt projekt till en ny global nivå. Den mest utvecklade delen av spelet är flygbasen, i projektet finns nästan fem hundra olika flygplan, de är uppdelade enligt länderna producenter:

  • USA;
  • THE USSR;
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

I spelet War Thunder, tankar verkade bara 2014, de representeras av modeller från tre länder, USSR, USA och Tyskland. I slutet av 2015 förväntar sig spelarna en betydande uppgradering av pansarfordon, som författarna tillkännagav att Storbritanniens armé gick med i projektet.

Thinness Game War Thunder.

För att gå med i projektet måste du ladda ner spelet War Thunder, så det här är klientversionen. Installera på datorn är inte ett stort program, spelaren börjar sin resa i tid på nätet. För att ladda ner Var Thunder kräver minst 1. 5 gigabyte RAM och 3 på hårddisken. Efter installationen av klienten krävs registrering och spelaren får nödvändiga grundläggande resurser.

Participate i strider i fyra kamplägen, som delas i sin tur i komplexitet. Nybörjare kan välja att lära sig arkadläget, där det finns en assistent, han kommer att instruera i förvaltningen och funktionerna i denna modell av teknik. Simulatortillståndet gör det möjligt för spelaren att känna sig som en pilot eller tankman, ner till minsta detalj utan att vrida tändningsnyckeln, du kommer inte att gå någonstans och flyga.

Combatåtgärder är olika, de kan delta både som lag och självständigt:

  • Missions för en eller co-op spelare - här måste du utföra olika speciella uppgifter eller delta i strider mot datorfiender,
  • Sessionella lagkampar - de deltar av riktiga spelare. Varje lag har 16 användare, de är i krig mot varandra. För seger är det nödvändigt att utföra uppgifter, fånga eller förstöra fiendens flygplats,
  • Racing - tävling mellan piloter i spårets gång med maximal hastighet;
  • Events är den historiska återskapandet av äkta slagsmål. I den här typen av strider kan bara den teknik som var närvarande på en viss plats i ett riktigt krig delta.

Spelet är färgstarkt, med utmärkt grafik och ljudinnehåll, detta projekt kan med rätta kallas den enda i sitt slag.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar