War åska

Alternativa namn: War åska

The spel War åska fullständig nedsänkning under Stora fosterländska kriget.

The spel War åska är baserad på verkliga händelser i andra världskriget, med hjälp av olika militär utrustning på den tiden. Den mest utvecklade luftfarten i spelet, inte så länge sedan, stridsvagnar och pansarfordon anslöts till projektet är flottan idag utsikterna för spelutveckling.

Developers mycket allvarligt närmade den historiska delen av projektet, spelet Var åska åter helt verkliga händelser för militära operationer. Den historiska delen är inte det enda som är så nära som möjligt till sanningen, utvecklarna när du skapar flygplan och stridsvagnar studerade funktionerna i varje modell, alla enheter av militär utrustning sammanfaller med prototyper utseende och tekniska egenskaper. Fysiken i spelet i sig, så nära verkligheten som möjligt, kan tanken rivas av larver eller skadas genom att köra efter en hård träff i gropen.

Air simulator, så ursprungligen tänkt av författarna till detta projekt, men spelet gick utöver den enkla multiplayer online-spel, där huvudtanken var militär strategi och flygsimulering. Lägga ytterligare teknik till projektet, utvecklarna tog sitt projekt till en ny global nivå. Den mest utvecklade delen av spelet är flygbasen i projektet finns nästan femhundra olika flygplan, är de indelade enligt producenterna Länder:

  • USA;
  • THE USSR;
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

In spelet War åska, dök tankar endast 2014, är de som representeras av modeller från tre länder, Sovjetunionen, USA och Tyskland. I slutet av 2015, spelarna förväntar sig en betydande uppgradering av pansarfordon, som författarna meddelade sammanfogning av armén av Storbritannien till projektet.

Thinness Game War åska.

In för att gå med i projektet måste du ladda ner spelet War åska, så detta är klientversionen. Installera på datorn är inte en stor program, kommer spelaren att starta sin resa i tid på nätet. För att ladda ner Var åska kräver minst en. 5 gigabyte RAM-minne och 3 på hårddisken. När du har installerat klienten, är registrering krävs och spelaren får de nödvändiga grundläggande resurser.

Participate i strider i fyra stridslägen, som är indelade i tur och ordning i komplexitet. Nybörjare kan välja att lära sig arkadläget, där det finns en assistent, kommer han att undervisa i den invecklade förvaltning och funktioner i denna modell av teknik. Simulatorläge tillåter spelaren att känna sig som en pilot eller tankman, ner till minsta detalj, utan att vrida tändningsnyckeln, kommer du inte gå någonstans och flyga.

Combat åtgärder är olika, de kan delta både som ett team och självständigt:

  • Missions för en eller co-op-spelare - här måste du utföra olika särskilda uppgifter eller delta i strider mot dator fiender;
  • Sessional lag strider - de deltog riktiga spelare. Varje lag har 16 användare, de är i krig med varandra. För seger krävs det för att utföra uppgifter, fånga eller förstöra fiendens flygplats,
  • Racing - konkurrens mellan piloter i passagen av spåret med maximal hastighet,
  • Events är den historiska återskapande av äkta slagsmål. I den här typen av strider, bara den teknik som var närvarande vid en given plats i ett riktigt krig kan delta.

The spel är färgstarka, med utmärkt grafik och ljud innehåll, kan detta projekt med rätta kallas den enda i sitt slag.

 

Spelar också