WarSide

Alternativa namn: Varsayd

& nbsp; WarSide spel & ndash; fantastisk fantasi MMORPG åtgärder med lyckad kombination av rollspel och taktisk shooter. & nbsp; I det stora universum kokar krig mellan de tre företagen. & nbsp; Detta är en klient spel där spelarna utmanar varandra och försöker bevisa sin oskuld i laget slagsmål fånga fantasin. Du måste välja en sida, för vad du vill slåss, och omedelbart kunna hoppa in i striden. Ingen omständlig vänta! Det är mycket dynamisk och skiftande. I WarSide nätet måste verkligen aktiv livsstil! Se fram emot en mängd olika spellägen, förmågan att skapa en karaktär som passar din stil, flexibelt system utveckling, de ursprungliga stridskartor, en underbar arsenal av vapen och en hel del andra trevliga saker. Ta ivrig konfrontation, träffa alla hans förmåga att vinna!

För att spela spelet måste du installera klient WarSide. Installationen är framgångsrik, och spelet kommer inte att misslyckas, om systemet uppfyller följande krav:

- OS Windows XP / Vista / 7,

- Pentium 4 / Athlon eller högre,

- kort Nvidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500 / Intel GMA 950 (i945G) ilivyshe

- , 1 GB RAM, och 1 GB hårddiskutrymme.

För att genomföra installationen av nödvändig WarSide registrering. Genom att skapa ett konto måste du ange följande information: e-post, namnet på forumet, lösenord (med bekräftelse). Efter denna registrering i spelet WarSide krävs för att skriva orden på bilden. Du kan sedan trycka på & laquo; up & raquo;, vilket bekräftar samtycke att få nyheter och acceptans av reglerna.

Spela WarSide du karaktär, som skapar intryck av sina egna. Du kommer inte bara att välja ansikte, hår, men kan dekorera hjälte ärr eller tatueringar. Du bör också välja en av tre stridande stater. Låt oss se hur de ser ut. Zetta Corporation har lyckats inte bara att skapa ett monopol på en av planeterna, men med tiden utökat utbud av dess inflytande på många andra planeter. Huvudstaden är fortfarande här, men i de ockuperade områdena av makt ledaren Tyler ODS inte mindre stark. Predikar goda företaget totalitär kapitalismen. Det finns väl utvecklade lätta och tunga kemisk energi industri. Företrädare för staten tenderar att spridas över hela galaxen dess inverkan på marknaderna och råvarukällor. Galaktiska kommunarbetare och ingenjörer Free Cosmos & ndash; framkom på satelliter gasjätten Colossus samhället. Här råder jämlikhet. Proletariatet och de intellektuella försöker att finna en kompromiss för att kunna leva i fred och harmoni. Capital här & ndash; Rum, och en ledare för kommunen är Radin. Den mest avancerade teknik och ndash; lätta och tunga fysiska, kemiska. Invånarna i staten drömmen om ett balanserat liv utan problem och möjligheter att möta de akuta behoven hos varje medborgare. New Empire & ndash; aristokratiska land med huvudstaden Eden. Företrädare för Empire redo att stödja på alla tänkbara sätt deras ledare Ilnura att när kraft grep tronen av sin far. Situationen förvärras av det faktum att känna galaxen inte ta det som en linjal. Upprörda över detta faktum aristokrater som är villiga att göra allt för att bevisa motsatsen. De tror att deras ledare kan skapa en absolut monarki, som kommer att baseras på marknadsfeodala relationer. Utveckla lätta och tunga fysiska energiteknik, invånarna i staten tenderar att nå den andra guldålder. Kära spelare, valet är ditt! Du har rätt att ansluta sig till dem som du tycker passar.

karaktär, som kommer att spela WarSide, kommer att tillhöra en av fyra klasser. Du kan vara en guardsman, en legosoldat, opersonlig eller jägare. De skiljer sig sinsemellan, inte bara i utseende, men också unika förmågor. Varje karaktär är utrustad med initiala egenskaper och din uppgift & ndash; pumpa dem. Det finns också att välja en specialisering för att din smak. Utföra PvE uppdrag och deltar i PvP strider, kommer du ackumulera erfarenhet. Förresten, varar cirka 10 & ndash en kamp; 15 minuter. Ju mer arbete du utövar, desto mer konkreta resultat.

Spelet Varsayd rekommenderar att man inte bara att slåss med andra spelare, men också lära sig att bygga relationer. Du måste samarbeta, eftersom utvecklingen av tomten sker främst på bekostnad av laget striderna. Det är också möjligt att etablera handelsförbindelser. Du kan göra transaktioner med hjälp av auktionen eller e-post.

När spelet spridda över modellen fritt 2-play, är det ett nöje tillgängligt för dig helt gratis. Delta i intressanta fritidsaktiviteter & ndash; och du kommer att glömma vad ett hål! Det återstår bara att önska er trevliga upplevelser och lycka till!

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar