Warhammer 40,000: Dawn of War

Alternativa namn: Warhammer 40,000: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War - dator strategispel i realtid. Spel Warhammer 40,000: Dawn of War innebär en tydlig fokuserad taktiskt tänkande. Spelutvecklare, företaget Relic Entertainment, tas som utgångspunkt styrelse krigsspel Warhammer 40,000. Släpptes även tre delar så intressant tillskott till berättelsen: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

På Internet har Warhammer 40,000: Dawn of War video och skärmdumpar, förutom översynen, vilket ger en god grund för att bekanta sig med spelet. Om du inte är ett fan av serien av dessa spel. Efter att ha läst, kan du skynda dig och besöka webbplatsen och hämta Warhammer 40,000: Dawn of War.

Game Warhammer 40k Dawn of War tar dig in i fantasy universum av Warhammer 40.000, vilket är på planeten Tartarus. Du hjälte - en av de marinsoldater, marinsoldater i samband med tävlingen.

I allmänhet, det finns sådana raser:

• Space Marines,

• Orcs;

• Chaos;

• Eldar.

Space Marines - är representanter för genetiskt överlägsna människor som har skapats i bilden av "söner" av kejsaren själv. Detta är den mest kraftfulla fighters.

Orcs - barbarer som finns till förmån för striderna. Presenteras i form av stora gröna skal weirdos. Under ledning av sin chef Orkamungus.

Chaos - dessa förrädare och retirerade Space Marines som befann sig under dåligt inflytande av Chaos gudarna. Men i ett spel som heter Alpha Legion.

Eldar - representanter för den äldsta ras. Deras teknik är bättre än andra.

Ursprungligen spelet Warhammer 40,000: Dawn of War Du spelar mot orc ras, men senare kommer du att inse att det är inte det värsta av dina fiender. Chaos Space Marines eftersom representanter - är de verkliga fienderna.

Hela handlingen i spelet är fullt av intrikata och plavnoperetekayuschih konflikter mellan raser spel.

Under hela spelet du samla resurser för att bygga upp din databas, och även för att utveckla tekniken. Resurser för att få du ta och egna kontrollpunkter. De är en ständig källa till resurser. Men vi måste följa att produktionstakten inte skulle falla.

Eftersom version taktik - bara skicka armén i strid - kan orsaka, är det nödvändigt att noga övervaka de enskilda egenskaperna för varje tecken i din armé. Det är också möjligt att fylla på dina armé nya spelare rakt in i striden. Det är bara antalet trupper och utrustning i allmänhet är begränsad.

Spelet har fått de bästa recensioner, som i utländska och ryska journalister.

Grafisk kvalitet på spelet Warhammer 40,000: Dawn of War representerade på en hög nivå. Bilden har en tydlig och ljusa objekt. I allmänhet finns det tillräckligt realistisk bild.

Med musikaliska ackompanjemang är heller inga problem, eftersom den väljer lämplig musik, för att upprätthålla en viss omgivning.

Game Warhammer 40,000: Dawn of War i enkelt läge. Kanske spela med vänner i laget som du inte lyckas, men rekommenderar detta spännande spel är värt ett försök.

 

Spelar också