Wargame 1942

Alternativa namn: Wargame 1942

Wargame 1942 online-spel & ndash; gratis kundstrategi genomförs i webbläsaren. Wargame 1942 att spela & nbsp; - Det betyder att uppleva den hårda vägen hur våra förfäder var tvungna att överleva under andra världskriget. Bli befälhavaren på marken anförtrotts dig, chef för armén och modigt gå till blodbad med fienden. Tappa inte hoppet att stanna en vinnare, även i de svåraste stunderna. När allt kommer omkring, kan den verkliga hjälten bara vara en som är redo att slåss till döden. En bekväm gränssnitt och väl utformad gameplay är utan tvekan fördelar Wargame 1942. Bolaget Looki tog hand om att skapa en bekväm spel för användare i alla åldrar. & Nbsp; Dessa assistenter hjälper systemet och en god kunskapsbas. Behagar och tillgängligheten till spelvärlden.

Systemkrav är minimala:

 • anslutning till Internet
 • Windows operativsystem
 • 1 GB RAM
 • Pentiumprocessor

Om du har skapat ett konto i tidigare projekt företaget Looki , omregistrering av Wargame 1942 krävs inte. & Nbsp; Dock bör nybörjare lämna nödvändiga uppgifter för att fylla respektive form på webbplatsen för spelet:

  1. hans leka namn
  2. e-post
  3. lösenord
  4. överens om att användaravtalet

Efter registreringen i spelet Wargame 1942 passeras, överlämnade du utgångsbeloppet för pengar och den mark på vilken den är värd. Prova klokt investera sina pengar i den tidiga utvecklingen av armén. Med tiden kommer du att lära ägda tomter. Detta kommer att tillåta strumpan diesel och andra bränsletyper. Vid behov & laquo; Black Gold & raquo; omvandlas till pengar. Mynt komma till hands för inköp av utrustning som behövs arsenal och andra användbara saker. Bland ammunition spelet Wargame 1942 erbjudanden att välja olika vapen och kulsprutor, handgranater, skottsäkra västar, facklor och även en första hjälpen-kit. Det finns inget krig utan användning av järn och diplomatiska färdigheter, samt genomtänkt taktik spel på väg att vinna roll.

Som befälhavare måste hitta styrkan att styra många aspekter. En sund ekonomi, justerat produktion av stridsenheter, militär teknik forskningsorganisation, balanserad bygga nödvändiga anläggningar och ndash; framgången för framtida segrar. Fienden och försöker ta tag i dig äger territorium. Inte ge honom en chans! Den kraftfulla armén, flygvapnet, marinen och försvar tillät inte fienden att uppnå den önskade. & Nbsp; Den fullständiga du kommer att känna hur varmt det militära händelse som kommer att försvinna immunitet som Wargame 1942 gav första webbläsarspel för oklimatizatsii i spelvärlden.

Ägaren av en militärbas att ta hand först och främst om byggandet av generalstaben. & Nbsp; Då ska du tänka på andra föremål som godtyckligt uppdelade i spelet dessa typer:

 • Resurs (bostäder, flerbostadshus, universitet, oljeriggar, gruvor)
 • Militär (baracker, skjutbanor, spisar, vapenfabriker, huvudkontor Secret Service),
 • Ekonomisk (Fabriken, banker, köpcentra)

Resurs bygglov:

 • för att placera den militära
 • för att ge den nödvändiga utbildningen
 • för att framställa värdefulla resurser

Vending:

 • för att fastställa flödet av pengar
 • spara medel
 • för att göra lönsamma handelstransaktioner

På grund av militärbyggnader blir möjligt: ​​

 • Produktionen av vapen
 • organisation skydda territorium
 • utbildning händiga ämnen

Endast om rätt prioritering svindlande framgång kommer att vara din stolthet. Det måste finnas en balans mellan utvecklingen av de militära komplex, produktionen av de nödvändiga resurser och finansiella frågor.

Spelvärlden kommer att ge glädje av allt, vad du har gjort. Det är trevligt att personalen är prototypen för detta, varför stanna i det skapar en känsla av verklighet. På väggarna hängde med kartor, rapporter, diagram med information om tidigare strider. En sådan atmosfär plus en enda nivå skärm, så att du snabbt lära dig om fördelar gentemot fienden, måste fatta rätt beslut, och snabbt. Var inte rädd för att utföra snabba manövrar. Systemet med belöningar och incitament kommer att lyfta humöret, vilket i sin tur inspirera dig att erövra nya höjder.

När trött enbart sträva efter seger, att ansluta sig till alliansen. Således kommer du att hitta likasinnade och pålitliga följeslagare.

Det är värt att nämna ett ytterligare spelfunktioner. Det finns en meteorologiska centra genom vilka du kan kontrollera vädret. Att effekten av vädret faktor om resultatet av striderna, är känt för alla. Sann att göra sådana konstiga saker kan vara efter investeringar diamanter (verkliga) eller spela pengar.

Spela en omgång Wargame 1942 & ndash; det innebär att klara provet av krig, temperera din ande och känna glädjen av sin egen inverkan på historien. Vad tror du, i tänderna om du behöver det? Du bör inte undra länge, kontrollera allt på min egen erfarenhet. Låt förmögenhet leenden till dig!

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar