Warframe

Alternativa namn: Varfreym

Game Warframe - en gratis sci-fi-spel kooperativ TPS, som har tagit fram en Digital Extremes, är skaparen av The Darkness 2. I loppet till randen av utrotning, spelarna är online Warframe ras Tenno. Spelare måste behärska de gamla vapnen från den gamla jorden för att vinna med detta vapen Griner, som vill fånga imperiet och försöka eliminera Tenno.

Innan du spelar spelet Warframe, se till att din dator uppfyller systemkraven som: frekvens processor - 2 GHz; RAM-1 GB; Grafikkort - 128 MB. Warframe registreringen tar inte mycket av din tid och lätt:

1. På huvudsidan, markerar du objektet «spela gratis»;

2. Skriv in e-post;

3. Skriv in ditt användarnamn;

4. Ange ett lösenord och bekräfta det;

5 . Välj «registrera dig».

Warframe nätet är en strategi anpassad till det populära formatet för gratis spel. När du spelar Warframe, sedan din karaktär kommer att tillhöra loppet av Tenno - de människor som blev våldsam efter lite utrymme smittats av viruset. Tenno försöka vinna över flera konkurrerande tävlingar Warframe nätet. Race Griner - är tidigare människor som lever i en ständig önskan att mörda och deras önskan om krig. Tenno har färre soldater och dålig teknisk utrustning, men för att vinna i denna svåra kamp hjälper dem Warframe - det är speciellt så kallade exoskelett, vilket ger soldater otrolig snabbhet och styrka i spelet Warframe. I Warframe spel är intressant, därför att till ditt förfogande åtta tekniker: Volt, Excalibur, Kol, Trinity, kåken, noshörning, trollkarl, Ash. Varje element Vorfreym - det är inte bara en ny outfit med en något modifierad vy, och hela tekniken med sin egen speciella vapen. Om du har en stabil rustning, kan det säkert attackera angriparna som beväpnade till tänderna, i en strid nära, och om du är utbildade utmärkt skytte från distans, kan du enkelt kunna sätta motståndarna i Warframe nätet. Förutom skjutvapen spel Warframe, har du alltid ett svärd bakom ryggen, där arbetade pumpning kan förstöra allt i rad: från Griner till människor bepansrade kår. För olika prestationer som du kommer att få utmärkelser Warframe nätet. Var och träffade en motståndare noteras i statistiken, och sedan bytte till XP, som du kan spendera för att öka överlevnadsförmågan för hjälten, hastigheten på dess rörelse, de problem som orsakar vapen och egenskaper för dessa vapen: ladda om hastighet, räckvidd, antal rundor i buren och sånt. Du kommer att kunna pumpa inte bara den främsta vapen (eller automatiska hagelgevär) i Warframe nätet, men pistoler och svärd också. Om du har tillräckligt med erfarenhet och inte vet var du ska spendera den, kan du köpa tilläggsplatser, vilket kommer att stärka kraften i din karaktär. Men det finns i spelet Warframe objekt som ändras i den vanliga valuta som du inte kan. Platina uppfann för dem - det är pengar som markerade butiken silvermynt. Platinum Warframe säljs online för riktiga pengar, och öppnar spelaren tillgång till allt: en exklusiv vapen och vorfreymu, uppgraderingar Pro-versionen. Fästa er uppmärksamhet på de vapen och rymdskepp som bär är ett actionspel Warframe nätet. Spelet fungerade bra och har en underbar grafik och speleffekter Warframe svindlande. Dessutom, med hjälp av professionella optimering, kan du se allt detta mirakel är inte ens i de mest avancerade systemen!

 

Spelar också