Warcraft 3: The Frozen Throne

Alternativa namn: Warcraft 3: The Frozen Throne

Warcraft III: The Frozen Throne - dator strategispel i realtid. Mer exakt spelet Warcraft 3 Frozen Throne presenterades som en fortsättning på den tredje delen av kult spelet-Warcraft III: Reign of Chaos. Innan du kult spel miljonär. Knutna ny story, men det fortsätter historien om Warcraft III: Reign of Chaos.

Och till slut läser denna översyn. Även om du är ett fan av denna serie av spel. Då kan du besöka webbplatsen och hämta Warcraft 3 Frozen Throne.

I det här spelet lite förnyad kampanj - fyra nya kampanjer:

• «skräck från djupet",

• «Curse Avengers",

• «Lord of Darkness",

• «brinnande avgrunden."

"Terror från djupet" - representanter för Night Elves. Utveckla vissa tomt associerad med warden Illidan

"Förbannelsen av hämnarna" - Blood Elves (The Avengers). Utkämpas mellan Inhumans - älvor, och armén av Lord Garithos.

"Lord of Darkness" - företrädare för Undead. Handlingen kretsar kring bilden av Death Knight Arthas.

"Fiery avgrunden" - krigare kampanj orcher. Motarbeta alla dem som motsatt sig dem.

Spelet Warcraft 3 Frozen Throne hjältar är alla fantastiska, fiktiva fantasy skapare. Ganska liksom hela spelet. Du är nedsänkta i en värld av obefintlig i verkligheten varelser. Men handlingen i spelet fascinerande och underhållande resa lockar in och strid.

Du återgår till den antika landar i Azeroth. Och nu väntar du på en blodig konflikt. Det finns nya tecken. Världen har blivit mer dyster, skrämmande och full av ilska. Och inte undra på, efter en sådan grym krigare.

I detta spel du har en butik - en krog där du kan köpa neutrala hjältar. Varje ras har nya enheter och en ny hjälte. Även åtta nya typer av trupper. Ändrat utseende och territorier - vilka typer av byggnader och landskap.

Ll också ett enormt utbud av olika typer av rustningar och vapen för varje karaktär.

Vad mycket roligt från en ljus och klar bild.

Curly vänner, eftersom det är nödvändigt för att avsluta jobbet i spelet Warcraft III: Reign of Chaos, och helst i samma team.

Skynda spelet Warcraft 3 Frozen Throne nedladdning. Och detta är inte slutet, vänta på en stors fortsättning! Framgångsrik du spelar!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar